Οι κάτοχοι Jeep έχουν προσυμφωνημένη την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου τους!

Jeep Value: Η Jeep αφαιρει το οικονομικο αγχος απο την αποκτηση αυτοκινητου με την “Εγγυημενη επαναγορα Jeep για διαστημα 5 ετων σε προσυμφωνημενη τιμη ”

Μπορει κανεις σημερα να γνωριζει την αξια μεταπωλησης του αυτοκινητου του; Οι κατοχοι Jeep θα την γνωριζουν! 


Η Jeep ανακοινωνει το πρωτοποριακο προγραμμα αγορας αυτοκινητου Jeep Value το οποιο αφαιρει μια και καλη το αγχος της οικονομικης αβεβαιοτητας απο την διαδικασια αποκτησης αυτοκινητου. Η Lancia Jeep Hellas και ο Ομιλος Συγγελιδη, επιβεβαιωνοντας την προστιθεμενη και διαχρονικη αξια της ιστορικης αμερικανικης φιρμας,  εγγυωνται την επαναγορα των Jeep σε προσυμφωνημενη τιμη και για διαστημα πεντε ετων απο την πρωτη ημερα κυκλοφοριας, σε περιπτωση που οι πελατες θελουν απλα να τα επιστρεψουν η να τα ανταλλαξουν με καποιο αλλο μοντελο.


Το Jeep Value προσφερεται ασχετα απο τον τροπο αγορας του αυτοκινητου – μετρητα η χρηματοδοτηση – και εξασφαλιζει στον κατοχο, τιμη επαναγορας που ξεπερνα κατα πολυ τον μεσο ορο που ισχυει σημερα στο ελευθερο εμποριο.  Ετσι ο κατοχος του χαιρει της επιπροσθετης εξασφαλισης οτι ανα πασα στιγμη και για μια 5ετια, μπορει να το επιστρεψει και η Jeep θα το αγορασει στην τιμη και με τους ορους που συμφωνηθηκαν κατα την πωληση του. Ειναι δε το μονο προγραμμα που επιστρεφει μετρητα στον ιδιοκτητη.


Επιπροσθετα με το προγραμμα Jeep Value, το Jeep Renegade, Ελληνικο Αυτοκινητο της Χρονιας 2016, μπορει να αποκτηθει, με νεα χρηματοδοτικα προγραμματα, απο 19.900 €, με μολις 177 ευρω το μηνα. Τα νεα αυτα προγραμματα ειναι ευελικτα και προσωποποιουνται αναλογα με τις απαιτησεις του εκαστοτε αγοραστη.  
Σε μια περιοδο κατα την οποια η αποκτηση αυτοκινητου στην Ελλαδα συνοδευεται συνηθως απο αβεβαιοτητα για το μελλον, η Jeep παιρνει την πρωτοβουλια και επιτρεπει στους πελατες της να απολαυσουν την χαρα της οδηγησης ενος Jeep χωρις κανενα αγχος και προγραμματιζοντας με ασφαλεια τα οικονομικα τους!

Το προγραμμα Jeep Value ισχυει για αγορες Jeep απο 18/7/2016 και για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων.

Νεες εκδοσεις Jeep Renegade 
Παραλληλα με την ανακοινωση του προγραμματος Jeep Value, η Jeep παρουσιαζει στην Ελλαδα και δυο νεες εντυπωσιακες εκδοσεις του Jeep Renegade, οι οποιες επιτρεπουν στους υποψηφιους αγοραστες να αποκτησουν ακομα πιο οικονομικα το Ελληνικο Αυτοκινητο της χρονιας 2016:

Diesel: Jeep Renegade 1.6L Sport 4Χ2 (120HP) 21.900 €
Η νεα εκδοση Sport προσφερεται με υπερπληρη εξοπλισμο ασφαλειας και ανεσης που περιλαμβανει μεταξυ αλλων: ABS, ESC, Traction Control, Hill Start Assist, 8 αεροσακους, συστημα Start & Stop, συστημα πολυμεσων UConnect με οθονη αφης 5 ιντσων, συνδεσιμοτητα Bluetooth για τηλεφωνικες κλησεις και streaming μουσικης, θυρα USB, κλιματισμο A/C, ψηφιακη ενδειξη πιεσης ελαστικων, χειριστηρια στο τιμονι.

Diesel: Jeep Renegade 2.0L Longtitude 4Χ4 (140HP) 27.700 € 
Η εκδοση Longtitude με τον αποδοτικο και οικονομικο diesel κινητηρα 2.0L περιλαμβανει, επιπλεον του εξοπλισμου της εκδοσης Sport, ζαντες αλουμινιου 16 ιντσων, αισθητηρες παρκαρισματος, cruise control και περιοριστη ταχυτητας, δερματινο τιμονι με χειριστηρια, προβολεις ομιχλης, ραγες οροφης, θερμαινομενους εξωτερικους καθρεπτες και χειρολαβες στο χρωμα του αμαξωματος.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!