Οι νικητές της δεύτερης εβδομάδας του διαγωνισμού μας!

Για μια ακομα φορα, εφτασε η μεγαλη ωρα! Η ωρα το TopSpeed.gr και η Jeep να ανακοινωσουν, οπως σας ειχαν υποσχεθει, τους τυχερους που θα απολαυσουν μια μοναδικη εμπειρια με το Αυτοκινητο της Χρονιας 2016, Jeep Renegade στο Jeep Camp της Γλυφαδας και θα παρουν ενα δωρακι.  

Πριν προχωρησουμε στα ονοματα των νικητων, να επισημανουμε  πως θεωρουμε αυτονοητο πως οι συμμετεχοντες εχουν διπλωμα οδηγησης, εγκυρο στη χωρα μας και πως, φυσικα, θα συμμορφωνονται απολυτα με τις υποδειξεις του εκπαιδευτη και του υπολοιπου προσωπικου του Jeep Camp.

Και τι πρεπει να κανω, τωρα που κερδισα;
Μην τα ξαναλεμε: Να χαμογελασεις, αρχικα! Οι νικητες θα πρεπει να μεταβουν την ημερα που θα τους υποδειχθει (Σαββατο 16 και Κυριακη 17 Ιανουαριου 2016) στην πιστα δοκιμων Jeep Camp, στη λεωφορο Βουλιαγμενης 87, στη Γλυφαδα, διπλα στο εμπορικο κεντρο City Plaza, ακριβως απεναντι απο το καθετο συγκροτημα της Autoone (μελος του Ομιλου Συγγελιδη). Και αυτο το Σαββατοκυριακο, το Jeep Camp θα λειτουργει για… χαρη σου απο τις 10 το πρωι ως τις 4 το απογευμα.
Αναμεσα στις προαναφερομενες ωρες, οι νικητες (τα ονοματα τους εχουν δοθει σε σχετικη λιστα της Jeep) θα διενεργησουν τη δοκιμη, η οποια περιλαμβανει οδηγηση σε χωμα, πετρες, διαβαση λιμνης, τραμπαλα κ.α., μετα απο μια συντομη εκπαιδευση στα \”μυστικα\” του Renegade και του offroading, απο το εξειδικευμενο προσωπικο του Jeep Camp. Στη συνεχεια θα λαβουν αναμνηστικα δωρα απο τη Jeep. Επισημαινουμε πως τα δωρα θα δοθουν μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων.

Για οσους… φοβουνται το κρυο, προτεινουμε να το τολμησουν. Το προσωπικο του Jeep Camp ειναι τοσο φιλικο, που θα ζεσταθειτε! (Το Renegade εχει δυνατο καλοριφερ).

Και τωρα, τα ονοματα:

Σαββατο 16 Ιανουαριου

-Κυριακος Διαμαντακης
-Δημητρης Τσοκης
-Χριστινα Ποτη
-Μαιρη Καραμανου
-Παναγιωτης Παπαρης

-Μπαντεκας Δημητρης
-Σοφιελα Τοντι
-Γιωργος Ερβις
-Μανος Λαμπαρδακης
-Ρεζαρτα Τοντι
-Μαριος Τοντι
-Σοφια Καραπατη

Κυριακη 17 Ιανουαριου

-Βιολεττα Αθανασιαδου
-Μαρια Αθανασιαδου
-Σακελλαριου Βασιλης

-Διονυσης Καζαντζης
-Παναγιωτης Παπαρης
-Αγγελος Λουκισσας
-Δημητρης Ρενιερης
-Νεκταριος Μερωνιανακης
-Μαρκος Συριγος
-Αμαλια Τζιαχρη
-Γιωργος Μιγδανης
-Τζερι Λονγκους
 

Το TopSpeed.gr ελπιζει (ειναι σιγουρο) και ευχεται οι νικητες να το διασκεδασουν με την καρδια τους. 

Η ομαδα του TopSpeed.gr θα ειναι εκει! Ελα να μας μιλησεις!

Μην ξεχνας να στηριζεις την προσπαθεια μας με ενα κλικ, ενα like, ενα share ωστε να μας μαθουν και αλλοι. Η αγαπη σου, γυριζει πισω!

Και, θυμησου: Αυτος ο διαγωνισμος, ηταν μονο η αρχη. Δεν ζεσταθηκαμε ακομα! Τα ονειρα, αλλωστε, ειναι δωρεαν…

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!