Οι παίκτες της Barcelona, ανακαλύπτουν τον κόσμο της CUPRA

 


  Οι παικτες της FC Barcelona ανακαλυπτουν τον κοσμο της CUPRA. Ο επισημος automotive and mobility partner της ισπανικης ομαδας διοργανωσε εκδηλωση στο εκπαιδευτικο κεντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, στην οποια συμμετειχαν 19 ποδοσφαιριστες. Οι παικτες της Barça ειχαν την ευκαιρια να γνωρισουν τον κοσμο της CUPRA, να θαυμασουν την συγχρονη σχεδιαση των μοντελων της και να εξατομικευσουν ψηφιακα το τελειο αυτοκινητο για εκεινους.


  Οι αρχηγοι της ομαδας Gerard Piqué και Sergio Busquets, οι νεες προσθηκες Sergiño Dest και Miralem Pjanic, ο Ολλανδος μεσος Frenkie de Jong και ο παγκοσμιος πρεσβευτης της CUPRA Marc ter Stegen, ηταν μερικοι απο τους παικτες που συμμετειχαν στην εκδηλωση που διοργανωσε η μαρκα στο προπονητικο κεντρο του συλλογου. Η CUPRA παρουσιασε την πληρη γκαμα των μοντελων της, με το CUPRA Formentor, το πρωτο μοντελο που σχεδιαστηκε και αναπτυχθηκε αποκλειστικα για αυτη, τις δυο νεες εκδοσεις του CUPRA Leon, hatchback και Sportstourer, και το CUPRA Ateca. Η εκδηλωση πραγματοποιηθηκε με ολα τα απαραιτητα μετρα υγειας και ασφαλειας.


  «Η CUPRA και η FC Barcelona μοιραζονται το οραμα της εμπνευσης του κοσμου της Βαρκελωνης μεσω του συναρπαστικου στυλ και των συγχρονων επιδοσεων. Η παγκοσμια συνεργασια μας στοχευει στη δημιουργια συναισθηματικων εμπειριων στην κοινοτητα των οπαδων μας, επομενως ειναι σημαντικο οι παικτες να αισθανονται μερος αυτου του στοχου και να συνδεονται με τις αξιες της μαρκας. Ηταν πολυ ομορφο να βλεπεις ποσο εμπλεκονταν σε αυτην τη δραστηριοτητα η οποια αναδημιουργησε την εμπειρια που εχουν οι πελατες μας οταν επισκεπτονται ενα απο τα CUPRA Garage σε ολο τον κοσμο, συνδυαζοντας την ψηφιακη εμπειρια με το ανθρωπινο αγγιγμα και με τη συνδρομη των CUPRA Masters», εξηγησε ο Antonino Labate, CUPRA Director of Strategy, Business Development and Operations.

 

 

Μια συγχρονη εμπειρια

 


  Μεσα στον χωρο που δημιουργησε η CUPRA, οι παικτες μπορεσαν να εξατομικευσουν τις εκδοσεις των μοντελων τους, βημα προς βημα, με διαδραστικο τροπο, χρησιμοποιωντας τα ψηφιακα εργαλεια που διαθετει η μαρκα στο δικτυο της, σε περισσοτερα απο 500 εξειδικευμενα σημεια πωλησης σε ολο τον κοσμο και με τις συμβουλες των εμπειρογνωμονων της μαρκας, των CUPRA Masters.
Εκτος απο την παρουσιαση της γκαμας των τεσσαρων οχηματων στις εγκαταστασεις της FC Barcelona, η CUPRA θελησε να δειξει στους παικτες της Barça το οραμα της για το εξηλεκτρισμενο sportiness, παρουσιαζοντας το CUPRA Tavascan Electric Concept. Η μαρκα παρουσιασε επισης το Racing DNA της με το πρωτο 100% ηλεκτρικο αγωνιστικο αυτοκινητο τουρισμου στον κοσμο, το CUPRA e-Racer και το CUPRA Leon Competición.


  Ο παγκοσμιος πρεσβευτης της CUPRA και τερματοφυλακας της FC Barcelona, Marc ter Stegen δηλωσε: «Ειμαι πολυ χαρουμενος που οι συμπαικτες μου εχουν την ευκαιρια να ανακαλυψουν τον κοσμο της CUPRA και να εξατομικευσουν το τελειο μοντελο τους. Αρκετοι παικτες με ειχαν ρωτησει για τα χαρακτηριστικα καθε οχηματος, αλλα τωρα μπορεσαν να ριξουν μια πρωτη ματια σε ολοκληρη τη γκαμα. Αποφασισα να ανανεωσω το CUPRA Formentor που οδηγω, με τη νεα υβριδικη plug-in εκδοση 245PS, η οποια θα μου επιτρεψει να συνεχισω να απολαμβανω σπορ τη οδηγηση ελαχιστοποιωντας παραλληλα τις επιπτωσεις στο περιβαλλον. Ανυπομονω να δω καποιους συμπαικτες μου να οδηγουν τα νεα τους μοντελα CUPRA στη Βαρκελωνη».

 


Η γκαμα CUPRA

 


  Επιλεγοντας αναμεσα στα τεσσερα μοντελα της CUPRA, παικτες της FC Barcelona οπως οι Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Sergiño Dest η Miralem Pjanic αποφασισαν να εξατομικευσουν το δικο τους CUPRA Formentor. Το μοντελο που χαρακτηριστηκε ως το επισημο αυτοκινητο της FC Barcelona διαθετει ευρυ φασμα επτα κινητηρων, συμπεριλαμβανομενων δυο plug-in υβριδικων εκδοσεων που θα κυκλοφορησουν στην αγορα το πρωτο τριμηνο του τρεχοντος ετους. Το crossover υψηλης αποδοσης, το οποιος πηρε το ονομα του απο το φημισμενο ακρωτηριο στο νησι της Μαγιορκα, συνδυαζει συγχρονη εξωτερικη σχεδιαση σε μια παλετα εννεα χρωματων, με εκλεπτυσμενο εσωτερικο και υψηλης ποιοτητας υλικα, καθως και υψηλο επιπεδο συνδεσιμοτητας χαρη στο συστημα CUPRA Connect, το οποιο επιτρεπει ορισμενες λειτουργιες να ελεγχονται απομακρυσμενα απο ενα smartphone.


  Επισης, οι ποδοσφαιριστες της Barça ειχαν την ευκαιρια να διαμορφωσουν τις δυο εκδοσεις CUPRA Leon, το μοντελο με τις καλυτερες πωλησεις της μαρκας. Ειναι το πρωτο plug-in υβριδικο οχημα CUPRA, σε πενταθυρη και Sportstourer εκδοση. Με συνδυασμενη ισχυ 245PS, το CUPRA Leon e-HYBRID καθιστα δυνατη την αστικη οδηγηση με πληρη ηλεκτρικη αυτομονια εως και 52 km συμφωνα με τον κυκλο WLTP (68 km σε NEDC cycle) και ταυτοχρονα εξασφαλιζει απολαυστικη σπορ οδηγηση στον ανοιχτο δρομο. Το νεο μοντελοδιαθετει επισης μεγαλη γκαμα βενζινοκινητηρων με τρεις επιλογες των 245, 300 και 310PS, εκ των οποιων η τελευταια μονο σε εκδοση Sportstourer και με τετρακινηση 4-Drive.


  Τελος, οι Clement Lenglet και Junior Firpo επελεξαν το νεο CUPRA Ateca. Το πρωτο οχημα που λανσαριστηκε στην αγορα με την επωνυμια CUPRA ερχεται τωρα με ανανεωμενη σχεδιαση διατηρωντας παραλληλα τη δεσμευση του για υψηλη αποδοση. Αυτο το 300PS SUV ειναι ενα μοναδικο προϊον στην αγορα που εχει ενισχυσει την αναπτυξη της CUPRA απο το λανσαρισμα της ως μαρκα στην Ευρωπη αλλα και εκτος της ηπειρου, σε χωρες οπως το Μεξικο.


  Με αυτη την γκαμα, η CUPRA αναμενει να πετυχει κυκλο εργασιων 1 δισεκατομμυριου ευρω οταν ολες οι εκδοσεις θα ειναι διαθεσιμες στην αγορα. Αυτα τα τεσσερα οχηματα θα ενωθουν με το CUPRA el-Born, το πρωτο 100% ηλεκτρικο οχημα της μαρκας, το οποιο θα αλλαξει τη δυναμικη αντιληψη των ηλεκτρικων οχηματων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!