Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

Η SKODA εχει τον τροπο της να μας κανει να μη… μπορουμε να περιμενουμε! Ετσι, μετα απο την αποκαλυψη του VISION RS και μια εβδομαδα πριν την παγκοσμια πρεμιερα του SCALA στο Τελ Αβιβ, στο Ισραηλ, η SKODA εδωσε στη δημοσιοτητα τις πρωτες φωτογραφιες απο το εσωτερικο του. Στις εικονες του ολοκαινουργιου hatchback της μαρκας, οι οπτικες ομοιοτητες με το εσωτερικο του VISION RS, εντυπωσιαζουν!

 
Η SKODA τολμα και μεταφερει τη σχεδιαστικη γλωσσα του πρωτοτυπου που παρουσιασε στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου και κερδισε ειδικους και κοινο, πριν απο λιγοτερο απο δυο μηνες, σε μοντελο παραγωγης και μαλιστα σε μια δημοφιλεστατη κατηγορια.
 

Το SKODA SCALA θα ειναι το πρωτο μοντελο της μαρκας που χαρακτηριζεται απο τη νεα σχεδιαστικη φιλοσοφια της. Μια μιξη εργονομιας και συναισθηματικης ελξης, σε ενα ιδιαιτερα εκφραστικο και ξεχωριστο design. Μια μεγαλη, εγχρωμη οθονη κεντρικα τοποθετημενη και ψηλα στο πεδιο του οδηγου, μαζι με ενα ολοκαινουργιο πινακα οργανων, δινουν μια ισχυρη πρωτη εντυπωση.

Η οθονη μπορει να φτασει σε μεγεθος τις 9,2 ιντσες και ειναι η μεγαλυτερη στην κατηγορια, προφεροντας πληθος πληροφοριων, με ευκολο και ευχαριστο τροπο σε οδηγο και συνοδηγο.
Ειναι παραπανω απο εμφανες οτι εχει δοθει ιδιαιτερη προσοχη στο σχεδιασμο και των πιο μικρων λεπτομερειων: Aπο την καμπυλωτη, μονοκομματη φασα που περικλειει την οθονη στο κατω μερος της και διατρεχει οριζοντια το ταμπλο, μεχρι το σχημα των διακοπτων η τον τροπο που αναπτυσσονται οι αεραγωγοι που μοιαζουν να καταληγουν επιθετικα στο εσωτερικο των θυρων.
Σε συνδυασμο με νεα χρωματα και υλικα, επιφανειες πρωτοτυπης υφης και ακριβη αισθηση σε οτιδηποτε μπορει να αγγιξει το ματι η το χερι, η εντυπωση που δημιουργειται ειναι ιδιαιτερα ξεχωριστη και ευχαριστη, με μια λεξη μοναδικη!
H παγκοσμια πρεμιερα για το νεο SKODA SCALA θα γινει στις 6 Δεκεμβριου, στο Τελ Αβιβ, στο Ισραηλ.  

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!