Οι τιμές του ανανεωμένου Mitsubishi ASX

Αμεσα διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα,  μεσα απο το Δικτυο των Επισημων Εμπορων της εταιρειας Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε., ειναι το ανανεωμενο Mitsubishi ASX που παρουσιαζει τη νεα οπτικη ταυτοτητα Dynamic Shield της MMC.

Με παραγωγη που υπερβαινει τις 900.000 μοναδες απο το 2010 που παρουσιαστηκε, το ASX* εχει αποδειχθει παγκοσμια επιτυχια για τη Mitsubishi Motors Corporation (MMC), αλλα και μια εταιρικη επιλογη που δικαιωθηκε απο τη συνεχως αυξανομενη κατηγορια C-SUV .
Και τι ειναι αυτη η νεα οπτικη ταυτοτητα; Για μια ομαλη μεταβαση στην επομενη γενια οχηματων της Mitsubishi Motors, το 2017 ASX υιοθετει τη νεα οπτικη ταυτοτητα της MMC, με την ονομασια “Dynamic Shield”.

Η οπτικη ταυτοτητα Dynamic Shield που παρουσιαστηκε αρχικα στο εκθεσιακο οχημα 2014 Outlander PHEV Concept-S συμβολιζει τη λειτουργικοτητα και αξιοπιστη ασφαλεια που ειναι εμφυτα χαρακτηριστικα στα SUV της Mitsubishi Motors με τολμηρες χρωμιωμενες μπαρες εκατερωθεν της μασκας που ‘προστατευουν’ το εμβλημα 3 Διαμαντιων για τη δημιουργια μιας τρισδιαστατης αισθησης κινησης.
Στην περιπτωση του ASX, ο εμπρος προφυλακτηρας τροποποιηθηκε για να φιλοξενει τις χρωμιωμενες μπαρες, ενω το κεντρικο τμημα ειναι μαυρο ωστε να παραπεμπει στο Νεο Outlander (βλεπε πανω φωτογραφια) η το eX-Concept. Η μασκα αποτελειται τωρα απο λεπτες οριζοντιες γριλιες και συνδεεται με τους προβολεις πετυχαινοντας μια ενιαια εμφανιση. Αυτο το νεο προσωπο τιμα τοσο το παρελθον οσο και τη σχεδιαστικη αρχη “Form follows Function” (Η Μορφη
Ακολουθει τη Λειτουργια). Κληρονομειται απο τα προστατευτικα προφυλακτηρων, γνωστα απο τα Pajero/Montero/Shogun και παρεχει μια μοναδικη αισθηση ασφαλειας στους επιβατες. Με αυτη την εννοια, η νεα οπτικη ταυτοτητα εκφραζει μια σχεδιαστικη κληρονομια σε εξελιγμενη μορφη. Ειναι αυτο που ονομαζεται φιλοσοφια “Dynamic Shield”.»

Εκτος απο τη νεα φυσιογνωμια, το Ευρωπαϊκων προδιαγραφων 2017 ASX θα διαθετει κεραια τυπου πτερυγιου καρχαρια, πισω καθισματα με καλυτερη πλευρικη στηριξη και νεο υλικο, καθως επισης και βελτιωμενη ηχομονωση. Με βελτιωμενη ηχομονωση εως και 10% καλυτερη απο εξωτερικους θορυβους και απο τον κινητηρα (μετρηση στις μπροστινες θεσεις οδηγου και συνοδηγου VS
1,6 Petrol MY15.5)  επιπροσθετα +2% καλυτερη ηχομονωση στο εσωτερικο του οχηματος οταν αυτο κινειται με σταθερη ταχυτητα (συγκριση με το ΜΥ17).

Αυτες οι αλλαγες προστιθενται στις προσφατες βελτιωσεις που εγιναν στο ASX για την Ευρωπη:


– Μεγαλυτερα διαστηματα σερβις στα 20.000 km
– Νεα χαρακτηριστικα (πολυακτινικες ζαντες αλουμινιου 16”, ενθετα σε piano black στο τιμονι, αυτοματος αντιθαμβωτικος μεσαιος καθρεπτης, κλπ.

Το ASX MY18 διατιθεται στην ελληνικη αγορα σε δυο εκδοσεις στις παρακατω
τιμες:

ASX 5D 1.6 MT 2WD INFORM MY18 G: 17.120€
ASX 5D 1.6 MT 2WD INVITE PLUS MY18  (MGN): 19.740€
Η οικογενεια ASX ΜΥ18, διατιθεται με τον οικονομικο βενζινοκινητηρα 1.6
λιτρων MIVEC (117 ps).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!