Οι Alfa Romeo της AUTOONE και τα άλογα

Αν τα καθαροαιμα αλογα πιστας ειναι εντυπωσιακα, την παρασταση, αυτη τη φορα, τους… εκλεψαν καποια αλλα καθαροαιμα. Προκειται για τα ατιθασα ιταλικα αλογα των μοντελων της Alfa Romeo και ειδικα της… Giulia. Τα μοντελα της θρυλικης ιταλικης μαρκας, ελαμψαν στον Ελληνικο Ιππικο Ομιλο στον Παραδεισο Αμαρουσιου, οπου το Σαββατοκυριακο που μας περασε πραγματοποιηθηκε ο αγωνας ιππασιας «ΕΙΟ & Κοινωνια», με Μεγαλο Χορηγο την AUTOONE,  εταιρεια μελος του Ομιλου Συγγελιδη και επισημο διανομεα της FCA Greece.  

Στην ξεχωριστη εκδηλωση και διπλα στους αγωνιστικους ιππους, βρεθηκαν τα διασημα ιταλικα ατια της Alfa Romeo που προσεφερε για την εκδηλωση η AUTOONE. Τα νεα μοντελα της ιστορικης μαρκας, το εντυπωσιακο ολοκαινουργιο SUV Stelvio και η Giulia μαγνητισαν τα βλεμματα των καλεσμενων και των αθλητων.

Ο αγωνας ιππασιας ΕΙΟ & Κοινωνια 2017 ηταν ο δευτερος αγωνας της σειρας «ΕΙΟ EVENTS» και ηταν  αφιερωμενος στους σκοπους του σωματειου «Οι φιλοι της Μεριμνας». Ο αγωνας βιντεοσκοπηθηκε και θα μεταδοθει σε υψηλη ευκρινεια αποκλειστικα απο την COSMOTE TV την Πεμπτη 25 Μαιου στις 9.00 μ.μ. στο καναλι Sport 6HD.  

Για την ιστορια, μεγαλος νικητης του «Alfa Romeo Grand Prix» αναδειχθηκε o  Κωνσταντινος Παπαθανασιου με τον Secret Prince.  Τη 2η θεση κατεκτησε  η Δαφνη Κεσισογλου που ιππευσε τον B Bommel και  την 3η θεση o Γρηγορης Βογλης με την Quelly Briquedalle. To επαθλο στο νικητη απενειμε ο κ. Γιωργος Αγραφιωτης, Γενικος διευθυντης της AUTOONE.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!