Ονειρικό πρωταπριλιάτικο από την Ford


Νεα επαναστατικη τεχνολογια CALM που λανσαρεται με το νεο συστημα συνδεσιμοτητας SYNC3 με Τεχνολογια Μειωσης Θορυβου!

Η τεχνολογια αυτη χρησιμοποιει ειδικα μικροφωνα τοποθετημενα στη καμπινα που συλλαμβανουν τη φασαρια που δημιουργουν τα παιδια στο πισω καθισμα. Η ειδικη μοναδα επεξεργασιας του νεου SYNC3 επεξεργαζεται τους ηχους αυτους και δημιουργει αντι-ηχους. Με τον τροπο αυτο, η φασαρια εξουδετερωνεται μεχρι και 100%. Το συστημα αυτο μελλοντικα θα μπορει να εξουδετερωσει και τους ηχους απο τις ενοχλητικες πεθερες!!!

Το Νεο SYNC 3 με Τεχνολογια CALM υποσχεται Ηρεμα Ταξιδια

Ουτε τα οδικα εργα, ουτε οι λακκουβες ουτε τα μποτιλιαρισματα. Για τους γονεις δεν υπαρχει τιποτα πιο ενοχλητικο στο ταξιδι απο τη φασαρια των παιδιων στο πισω καθισμα.

Το νεο συστημα επικοινωνιας και ψυχαγωγιας SYNC 3 με τεχνολογια CALM μπορει να βοηθησει. Η τεχνολογια αυτη επιτρεπει στους οδηγους να ενεργοποιουν φωνητικα τα παραμυθια Roald Dahl audiobooks ακομα και να βρισκουν ενα fast food λεγοντας απλα  “I’m hungry”.

Αλλα για τις περιπτωσεις οπου ακομα και το φαγητο η τα παραμυθια δεν ειναι αποτελεσματικα, δημιουργησαμε ενα νεο συστημα που μπορει αυτοματα να μειωνει το θορυβο απο τα πισω καθισματα.

Το Child Anarchy Layoff Mode – η CALM – ενεργοποιειται φωνητικα μεσω του συστηματος SYNC 3.

Το CALM χρησιμοποιει τεχνολογια παρομοια με του Active Noise Control, που εξουδετερωνει τους ανεπιθυμητους θορυβους με αντιθετα ηχητικα κυματα απο το ηχοσυστημα.

«Στοχος μας ειναι να κανουμε το εσωτερικο του αυτοκινητου μας οσο το δυνατον πιο ξεκουραστο, αλλα παρα το οτι δημιουργησαμε διαισθητικα χειριστηρια και ανετα καθισματα δεν καταφεραμε να κανουμε κατι για τους επιβατες που προκαλουν στρες στους οδηγους… μεχρι τωρα τουλαχιστον,» σχολιασε η Theresa Earthly, τεχνικος στο Ford Obtrusive Oscillation Laboratory. 

«Το CALM ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικο στη μειωση υψισυχνων θορυβων απο τους νεαρους επιβατες, αλλα εξελισσουμε και μια εκδοση καταλληλη για να εξουδετερωνει και χαμηλοτερες συχνοτητες, οπως μιας… πεθερας!»

Το CALM διατιθεται για παραγγελια απο σημερα, 1η Απριλιου…
Ετσι η Ford μας λεει καλη Πρωταπριλια!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J00a9RajBEY]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!