Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πάει στο Euro 2016 στο Παρίσι με Volvo V90

Volvo S90 & V90 Made by Zlatan

Με τη Γαλλια να φιλοξενει το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο τουρνουα της Ευρωπης αυτο το καλοκαιρι, ο Ζλαταν Ιμπραϊμοβιτς θα στηριξει την προσπαθεια της Σουηδιας, αλλα προς το παρον στηριζει το λανσαρισμα των S90 & V90 με ενα ωραιο βιντεο γυρισμενο στο Παρισι, πολη στην οποια μεγαλουργησε ο Ζλαταν με την φανελα της Paris Saint-Germain.

Η Volvo Cars συνεργαζεται και παλι με το Ζλαταν Ιμπραϊμοβιτς, το διασημο Σουηδο ποδοσφαιριστη και δημιουργουν μια πολλα υποσχομενη καμπανια η οποια αναμενεται να ενθουσιασει τους φιλους τοσο της σουηδικης premium μαρκας οσο και αυτους του ποδοσφαιρου. Ο λογος της συνεργασιας ειναι το λανσαρισμα των νεων Volvo S90 και V90 και αφορμη το επερχομενο ευρωπαϊκο πρωταθλημα ποδοσφαιρου εθνικων ομαδων, γνωστο και ως Euro 2016, το οποιο θα διεξαχθει στη Γαλλια τον επομενο μηνα.


Οσον αφορα στο σεναριο, η καμπανια εκτυλισσεται στο Παρισι και παρουσιαζει την πορεια του πρωην ασσου της Παρι Σεν-Ζερμεν, της δημοφιλους τοπικης ομαδας την οποια ο Ζλαταν οδηγησε στον τεταρτο συνεχομενο τιτλο πρωταθληματος στη Γαλλια, απο τα σκληρα παιδικα χρονια στο Μαλμε της Σουηδιας, στην παγκοσμια καταξιωση. Η επιλογη της πολης εχει μια επιπλεον αναγνωση: ο Ζλαταν Ιμπραϊμοβιτς, που εκτος απο κορυφαιος επιθετικος στο παγκοσμιο ποδοσφαιρικο στερεωμα ειναι και ενθερμος οπαδος της Volvo, αυτη την περιοδο προετοιμαζεται εντατικα για το Euro 2016 στη Γαλλια, αφου σε αυτο μετεχει και η εθνικη ομαδα της Σουηδιας. 

«Χαιρομαι που εχω ξανα την ευκαιρια να συνεργαστω με τη Volvo. Εχω δει τα νεα μοντελα, τα εχω δοκιμασει και νομιζω οτι ειναι φανταστικα. Εχουμε ενα κοινο με τη Volvo, τολμαμε και σκεφτομαστε διαφορετικα. Η προηγουμενη καμπανια με εμενα να οδηγω το XC60 στα χιονια της Σουηδιας και να απαγγελω τον εθνικο υμνο της χωρας μου ηταν πολυ καλη, αλλα αυτη ειναι ακομα καλυτερη. Γιατι αυτη ειναι Made by Zlatan», δηλωσε χαμογελωντας και με τη χαρακτηριστικη του αυτοπεποιθηση – σημα κατατεθεν ο Ζλαταν Ιμπραϊμοβιτς, παραφραζοντας το σλογκαν της σουηδικης μαρκας, το Made by Sweden.

«Η νεα μας καμπανια ειναι ενας υμνος στο ανεξαρτητο πνευμα, στη δυναμη που κρυβει ο καθενας που τολμαει να σκεφτεται διαφορετικα. Ως μαρκα, σε ολη την ιστορια μας τολμαμε και κανουμε πρωτοποριακες, διαφορετικες κινησεις, σημερα δε περισσοτερο απο ποτε! Εχουμε παρουσιασει μοναδικες τεχνολογιες και εχουμε δειξει δειγματα σχεδιαστικης εμπνευσης που κανεις αλλος κατασκευαστης δεν εχει τολμησει», δηλωσε ο Αντερς Γκουσταφσον (Anders Gustafsson), Ανωτερος Αντιπροεδρος Ευρωπης, Μεσης Ανατολης και Αφρικης στη Volvo Cars.


Στο φιλμ, βλεπουμε το Σουηδο σταρ να οδηγει το νεο Volvo V90 σε επικη μουσικη υποκρουση του Χανς Ζιμμερ. Προκειται για το διασημο συνθετη στον οποιο εχει απονεμηθει και βραβειο Οσκαρ καλυτερης πρωτοτυπης μουσικης επενδυσης, ο οποιος ειναι υπευθυνος για τη μουσικη block-buster ταινιων οπως ο Μονομαχος, οι Πειρατες της Καραϊβικης, Inception και αλλες.

Δειτε τη νεα καμπανια της Volvo με τον Ζλαταν Ιμπραϊμοβιτς, στη σελιδα της Volvo Greece στο Facebook www.facebook.com/VolvoGreece καθως και στο www.volvocars.gr 

V90 MadeBySweden: Prologue με τον Zlatan Ibrahimovic

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tsP5BY-sQmY]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!