Ο νικητής του eSports WRC θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο Hyundai i20!

Η Hyundai Motor ανακοινωνει 
τη συνεργασια της με τη Bigben Interactive
στο eSports WRC Championship


• Η Bigben Interactive και η Hyundai Motor Company προσφερουν ενα φανταστικο βραβειο για το video game «WRC 5» μεσα απο το τουρνουα του eSports WRC Championship
• Ο πρωταθλητης του video game «WRC 5» θα κερδισει ενα οχημα Hyundai i20 υψηλου εξοπλισμου στο WRC Ραλι της Ουαλιας που θα διεξαχθει στη Μεγαλη Βρετανια τον Οκτωβριο του 2016
• Το τουρνουα του πρωταθληματος eSports WRC ειναι ενας διεθνους φημης online διαγωνισμος του World Rally Championship που συγκεντρωνει τους καλυτερους οδηγους του video game «WRC 5»

Η Hyundai Motor Company και η Bigben Interactive κατασκευαστης και διανομεας video games ανακοινωνει μια σημαντικη εταιρικη σχεση για το Πρωταθλημα eSports WRC, ενα παγκοσμιο τουρνουα που διεξαγεται μεσω του «WRC 5», του επισημου video game του FIA World Rally Championship (WRC).

Η Hyundai Motor Company θα υποστηριξει την Bigben Interactive στην προωθηση του πρωταθληματος eSports WRC, προσφεροντας ενα premium Hyundai i20 στο νικητη του παγκοσμιου τουρνουα στο WRC Ραλι Ουαλιας φετος τον Οκτωβριο.


\”Ειμαστε πολυ ενθουσιασμενοι για την επεκταση της συμμετοχης μας στο μηχανοκινητο αθλητισμο μεσα απο τη βιομηχανια παιχνιδιων,\” δηλωσε ο κ. Scott Noh, Director Overseas Marketing Group της Hyundai. \”Η συνεργασια μας με την Bigben θα παρεχει μια πλατφορμα, οπου οι ανθρωποι μπορουν να βιωσουν τον ενθουσιασμο και τη χαρα της αγωνιστικης οδηγησης. Αναμενουμε οτι το τουρνουα θα προσθεσει σιγουρα ενα επιπλεον στοιχειο διασκεδασης στους online αγωνιστικους διαγωνισμους. Ευχομαστε καλη τυχη σε ολους τους διαγωνιζομενους και ανυπομονουμε για το ποιος θα κερδισει το μεγαλο βραβειο», προσθεσε ο κ. Noh.

Μετα απο μια μακρα και συναρπαστικη χρονια, οι καλυτεροι 18 οδηγοι θα αγωνισθουν για τον τιτλο κατα τη διαρκεια ενος επιτοπιου τελικου στο Ραλι Ουαλιας στη Μεγαλη Βρετανια απο τις 27 εως τις 30 Οκτωβριου 2016. Ο νικητης του πρωτου Πρωταθληματος eSports WRC θα κατακτησει ενα απιστευτο βραβειο, ενα αυτοκινητο Hyundai i20.

«Ειμαστε πολυ περηφανοι που συνεργαζομαστε με τη Hyundai Motor στο eSports WRC μας\” δηλωσε ο κ. Benoît Clerc, Head of Software της Bigben Interactive. \”Το eSports WRC ειναι μια μεγαλη προκληση για εμας.  H δημιουργια ενος εικονικου τουρνουα που τρεχει ταυτοχρονα με το ημερολογιο του επισημου πρωταθληματος της FIA, ειναι κατι που δεν εχει συμβει ποτε στο χωρο του gaming. Ως καινοτομος εταιρεια, η Hyundai Motor θα μας στηριξει με την παροχη ενος θαυμασιου βραβειου για το νικητη του πιο συναρπαστικου online διαγωνισμου αγωνων» προσθεσε o κ. Clerc.

Η μαχη για τον παγκοσμιο τιτλο του eSports συγκεντρωνει τους καλυτερους οδηγους του video game «WRC 5» σε ενα τουρνουα που ξεκινησε στο Ραλι του Monte-Carlo τον Ιανουαριο και τελειωνει στην Ουαλια. Ο καθε γυρος λαμβανει χωρα παραλληλα με ενα πραγματικο αγωνα WRC, βαζοντας τους παικτες στις θεσεις των αστερων του WRC, οπως οι Thierry Neuville, Dani Sordo και Hayden Paddon καθως αισθανονται τον ενθουσιασμο και την πιεση του να αγωνιζονται για δεκατα του δευτερολεπτου σε δυσκολες και αντιξοες συνθηκες.

Περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε στα http://www.wrcthegame.com/ και http://play.eslgaming.com/wrc.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!