Ο Τιτάνας της Nissan φοράει έναν V8 400 ίππων

Αν το Nissan Navara σου φαινεται επιβλητικο, τοτε περιμενε να δεις τον \”Τιτανα\” της ιαπωνικης μαρκας. Το μεγαλο –γιγαντιαιοpickup της Nissan, ανανεωθηκε ριζικα, με αλλαγες στο εξωτερικο και εσωτερικο στυλ, με τον κινητηρα V8, αποδοσης 400 ιππων, που ειναι και ο πιο ισχυρος στην  κατηγορια, το νεο αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων 9 ταχυτητων και την τεχνολογια Nissan Safety Shield 360


Και, επειδη για ενα μεγαλο ντεμπουτο ειναι απαραιτητος και ενα μεγαλος χωρος, η Nissan επελεξε το State Fair of Texas στις Η.Π.Α, για να παρουσιασει το ανανεωμενο Nissan TITAN 2020. Το νεο TITAN βασιζεται στις “περγαμηνες”  του “America’s Best Truck Warranty”, καθως και στο γεγονος οτι  κατατασσεται στην κορυφη της κατηγοριας \”Large Light Duty Pickup\” της J.D. Power 2019 U.S. Initial Quality Study. 


Οι αλλαγες στο TITAN για το μοντελο 2020, μεταξυ αλλων, περιλαμβανουν ενα τολμηρο, νεο σχεδιασμο στο μπροστινο μερος που χαρακτηριζεται απο μια επιθετικη νεα μασκα. Οι εσωτερικοι χωροι εχουν επανασχεδιαστει με την επιβλητικη παρουσια μιας οθονης αφης 9 ιντσων, υψηλης αναλυσης, με ενσωματωμενο WiFi router. Στον τομεα των τεχνολογιων ασφαλειας ξεχωριζει το Rear Automatic Braking, μια αποκλειστικοτητα της Nissan στην κατηγορια. 


Το 2020 TITAN θα προσφερεται σε εκδοσεις King Cab και Crew Cab, με πεντε διαφορετικα επιπεδα εξοπλισμου:  S, SV, PRO-4X, SL και Platinum Reserve. Το νεο TITAN ενισχυει την ευφυη κινητικοτητα της Nissan, συμπεριλαμβανομενης της τεχνολογιας Nissan Safety Shield 360, διαθεσιμης σε ολα τα επιπεδα εξοπλισμου. Οι πωλησεις του ανανεωμενου μοντελου θα ξεκινησουν στις αρχες του επομενου ετους



Τον επανασχεδιασμο του TITAN 2020, επιμεληθηκε μια ομαδα της Nissan Design America (NDA) στην La Jolla της Καλιφορνιας


Ακολουθωντας τα χναρια του πρωτοτυπου “Warrior”, οι σχεδιαστες τονισαν την κατασκευη “συμπαγους δεσμης” και την επιβλητικη παρουσια με εμφαση στην υψηλη τεχνολογια, μεσω των μεγαλων προβολεων LED και τα φωτων ημερας LED με σχημα “double boomerang”. Νεος φωτισμος, εξ ολοκληρου LED,  εχει προστεθει στο συνολο του οχηματος,  με τον πισω εξωτερικο σχεδιασμο να περιλαμβανει νεα φωτα LED και κομψο φινιρισμα στην πισω πορτα.  Οι επιπλεον αλλαγες στο εξωτερικο περιλαμβανουν τον μπροστινο προφυλακτηρα, τη δικτυωτη μασκα εμπρος και το περιβλημα της, τα φωτα ομιχλης, τη σημανση, νεες ζαντες, καθως και τρια δυναμικα νεα χρωματα.


\”Η ισχυρη νεα εμφανιση του TITAN ταιριαζει απολυτα με τον πανισχυρο νεο κινητηρα 400hp, ενω περιλαμβανει και υψηλοτερο βαθμο διαφοροποιησης μεταξυ των βαθμιδων εξοπλισμου. Για παραδειγμα, υπαρχουν τρια διαφορετικα σχεδια για την εμπρος μασκα  και πεντε σχεδια για τις ζαντες, επιτρεποντας μεγαλυτερη εξατομικευση για τον ιδιοκτητη, απ \’ευθειας απο το εργοστασιο\”, δηλωσε ο Tiago Castro, διευθυντης τομεα ελαφρων επαγγελματικων οχηματων της Nissan North America, Inc. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!