Ο De Niro διαφημίζει το… Kia e-Niro

Η Kia Motors λανσαρε τη νεα της πανευρωπαϊκη διαφημιστικη καμπανια για το νεο ηλεκτρικο crossover Kia e-Niro – με πρωταγωνιστη τον βραβευμενο με Οσκαρ ηθοποιο Robert De Niro.


Ως πρεσβευτης του νεου ηλεκτρικου αυτοκινητου της Kia, ο De Niro θα τονισει με μια σειρα τηλεοπτικων, ψηφιακων και εντυπων διαφημισεων την ικανοτητα του e-Niro να εξαλειψει τα εμποδια για την αποκτηση ενος ηλεκτρικου οχηματος.



Η συνεργασια της Kia με τον De Niro βασιζεται στον αμιμητο χαρακτηρα και την αισθηση χιουμορ του ηθοποιου, προκειμενου να τονιστουν τα πολλα προτερηματα του e-Niro – η μεγαλη ηλεκτρικη αυτονομια 485 km, το τελευταιας γενιας συστημα infotainment, οι τεχνολογιες επανακτησης ενεργειας και η μοναδικη crossover αισθητικη.

«Η στρατηγικη επικοινωνιας του e-Niro θα ειναι τοσο ξεχωριστη οσο το ιδιο το αυτοκινητο. Οι διαφημισεις θα βασιζονται στη μοναδικη ικανοτητα του Robert De Niro να ψυχαγωγησει, καθως θα ενημερωνει τους οδηγους για το e-Niro – ενα αυτοκινητο που καταρριπτει, με τροπο που ελαχιστοι μπορουν, αρκετα απο τα εμποδια για οσους θελουν να αγορασουν ενα ηλεκτρικο οχημα», σχολιαζει ο Artur Martins, Αντιπροεδρος Marketing και Product Planning στην Kia Motors Europe.

Η πανευρωπαϊκη διαφημιστικη καμπανια του e-Niro με πρωταγωνιστη τον Robert De Niro αρχισε τον Νοεμβριο και σχεδιαστηκε απο την Kia Motors Europe και την Innocean Worldwide Europe.

Η ευρωπαϊκων προδιαγραφων εκδοση του e-Niro, του πρωτου αμιγως ηλεκτρικου crossover της Kia, αποκαλυφθηκε στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου 2018. Με αυτονομια εως 485 km* με μια φορτιση – και εως 615 km σε αστικο περιβαλλον – το πρωτο πληρως ηλεκτρικο crossover της Kia θα ειναι ενα απο τα πιο αποδοτικα αυτοκινητα στην πραξη, οταν αρχισουν οι ευρωπαϊκες του πωλησεις, στα τελη του 2018.

Το νεο e-Niro προσφερει μεγαλυτερη αυτονομια απο αρκετα βενζινοκινητα μοντελα (ακομη και απο αρκετα κατα πολυ ακριβοτερα ηλεκτρικα αυτοκινητα) χαρη στο μηδενικων ρυπων συστημα κινησης του. Στον εντυπωσιακο συνδυασμο στιλ και πρακτικοτητας προστιθεται η μοναδικη 7ετης (η για 150.000 km) εγγυηση της Kia.

Το e-Niro ειναι διαθεσιμο με μακρας αυτονομιας και υψηλης χωρητικοτητας 64 kWh μπαταρια ιοντων-λιθιου πολυμερους, οπως επισης με μπαταρια 39,2 kWh, η οποια προσφερει στους οδηγους εως 312 km αυτονομια με μια φορτιση. Με ταχυφορτιστη 100 kW, απαιτουνται μολις 54 λεπτα για να επαναφορτιστει η μπαταρια 64 kWh του e-Niro στο 80%.

Το e-Niro ερχεται να προστεθει στις υπαρχουσες Hybrid και Plug – in Hybrid εκδοσεις του Niro – οι οποιες μετρουν πανω απο 200.000 πωλησεις απο τη στιγμη του λανσαρισματος τους το 2016. Μεχρι σημερα, στην Ευρωπη εχουν καταγραφει περισσοτερες απο 65.000 πωλησεις του υβριδικου crossover. 

To e-Niro θα καλυπτεται στανταρ απο την κορυφαια εργοστασιακη 7ετη (η για 150.000 km) εγγυηση της Kia. Η εγγυηση καλυπτει επισης τις μπαταριες και τον ηλεκτροκινητηρα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!