Ο PSA βραβεύεται για την περιβαλλοντική προστασία

Στο κλειστο club των διεθνων leaders για την προστασια του περιβαλλοντος μπηκε ο Ομιλος PSA (Peugeot, Citroen, DS), απο τον μη κερδοσκοπικο περιβαλλοντικο οργανισμο CDP. Ο Carbon Disclosure Project αξιολογει εταιρειες, σε ο,τι αφορα την κατανοηση του κλιματικου προβληματος, την επιγνωση και την διαχειριση των περιβαλλοντικων κινδυνων. Ο Ομιλος PSA, λοιπον, βασει ολων των ανωθι,  χαρακτηριστηκε ως ενας παγκοσμιος ηγετης στην εταιρικη κλιματικη δραση, επιτυγχανοντας μια θεση στην Λιστα Α του CDP, η οποια απαρτιζεται απο εταιρειες που ηγουνται στον τομεα της περιβαλλοντικης προστασιας.


Ο Ομιλος εχει αναγνωριστει για τις δρασεις του στον περιορισμο εκπομπων ρυπων, στην μειωση των κλιματικων κινδυνων και στην αναπτυξη της «οικονομιας χαμηλων επιπεδων ανθρακα» με βαση την αποκαλυψη του CDP, το 2018. Ωστοσο, δεν ειναι η πρωτη φορα που εντασσετεαι ο Ομιλος PSA στη Λιστα Α του CDP, αφου βρισκεται εκει σταθερα απο το 2016.

Ο Carlos Tavares, Διευθυνων Συμβουλος του Ομιλου PSA, σχολιαζοντας την εξελιξη, δηλωσε οτι «ειμαστε πολυ υπερηφανοι για την αναγνωριση του Ομιλου ως ηγετη στην μεταβαση σε μια νεα, αειφορο οικονομια. Η μειωση των περιβαλλοντικων επιπτωσεων των αυτοκινητων μας ειναι μια απο τις σημαντικοτερες προκλησεις μας, αφου κατευθυνει τις τεχνολογικες μας επιλογες σε καινοτομες λυσεις, οι οποιες ειναι ευρεως αναγνωρισμενες για την αποτελεσματικοτητα τους στην απομειωση των ρυπων. Σημερα, ειμαστε ολοι κινητοποιημενοι να ξεπερασουμε τις προκλησεις της ενεργειακης μεταβασης και να προσφερουμε στους πελατες μας καθαρες και βιωσιμες λυσεις που εγκυωνται την ελευθερια στην μετακινηση τους».

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!