Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Volvo V90 στην «Αυτοκίνηση 2016»

Ολοκληρη η γκαμα της Volvo παρουσα στην «Αυτοκινηση 2016»
Η εφετινη εκθεση συμπιπτει με την σε εξελιξη καμπανια Volvo Now της σουηδικης μαρκας, που χαρακτηριζεται απο μειωμενες τιμες, πλουσιο εξοπλισμο και πενταετη εγγυηση

Το ολοκαινουριο Volvo V90, το εντυπωσιακο luxury wagon της σουηδικης μαρκας θα κανει την πανελληνια πρεμιερα του στην εφετινη εκθεση αυτοκινητου «Αυτοκινηση 2016», που ανοιγει τις πυλες της για το κοινο το Σαββατο 22 Οκτωβριου. Το νεο μοντελο θα εχει κυριαρχη θεση στο εντυπωσιακο περιπτερο της Volvo, διπλα στα υπολοιπα μοντελα της Σειρας 90, τα XC90 και S90. Παραλληλα, ολη η γκαμα της Volvo θα ειναι παρουσα, σε εντυπωσιακες εκδοσεις που αναμενεται να μαγνητισουν το ενδιαφερον των επισκεπτων. Η διοργανωση της εκθεσης ερχεται σε μια πολυ ευνοϊκη χρονικη στιγμη για τη Volvo και τους πελατες της στην Ελλαδα, καθως αυτες τις μερες η σουηδικη μαρκα «τρεχει» την καμπανια Volvo Now, δινοντας την ευκαιρια αποκτησης ενος μοντελου της σε μειωμενες τιμες, με πλουσιο εξοπλισμο και 5 χρονια εγγυηση.


Το Νεο V90, στην εκδοση D5 AWD, κανει την πρεμιερα του στο ελληνικο κοινο στην πλουσια εκδοση εξοπλισμου Inscription, στο πολυ εντυπωσιακο γκριζογαλανο χρωμα με την ονομασια Mussel Blue. Θα διαθετει εκτος αλλων το συστημα CarPlay για “mirroring” του κινητου iPhone στην κεντρικη οθονη αφης τυπου ταμπλετ, που διαθετουν τα μοντελα της Σειρας 90.

Επιπλεον του Νεου V90, οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα, να πληροφορηθουν και να παρουν προσφορες για τα εξης μοντελα της Volvo:
Το πενταθυρα χατσμπακ V40 και V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto, με το νεο κινητηρα των 1.498 κ.εκ., της οικογενειας Drive-E με ισχυ 152 ιππους, ο οποιος συνδυαζεται με το επισης νεο αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων εξι σχεσεων, που ανηκει στο βασικο εξοπλισμο του αυτοκινητου. Εκδοση εξοπλισμου Livstyl και εκτος αλλων τα αυτοκινητα διαθετουν τη νεα εντυπωσιακη καρο ταπετσαρια.


Το S60, το μεσαιο οικογενειακο μοντελο της Volvo, επισης στην εκδοση Τ3 1.5 Auto με standard αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων εξι σχεσεων, σε εκδοση εξοπλισμου R-Design.


Το V60, το μεσαιο sport wagon μοντελο της Volvo, εκτιθεται στην εκδοση D4 με τον κινητηρα 1.969 κ.εκ. της οικογενειας Drive-E, με ισχυ 190 ιππους, σε εκδοση εξοπλισμου R-Design. Στο πολυ εντυπωσιακο μπλε χρωμα Bursting Blue και επιπλεον, διαθετει ενα εκπληκτικο σετ αξεσουαρ της Polestar, το Complete Performance Package. Ενα μοντελο χαρμα οφθαλμων που θα τραβηξει το ενδιαφερον του κοινου!
Δεσποζουσα θεση στο stand της Volvo θα εχουν και τα S60 Cross Country και V60 Cross Country, οι παντος δρομου εκδοσεις των αντιστοιχων μοντελων της Volvo. Και τα δυο σε εκδοση D4, με τον προηγμενο νεο diesel κινητηρα 1.969 κ.εκ. της οικογενειας Drive-E, με ισχυ 190 ιππους και καταναλωση μολις 4,2 λιτ./100 χλμ. 


Φυσικα το περιπτερο της Volvo θα φιλοξενησει και το Volvo XC60. Το μεσαιο-μεγαλο SUV της Volvo, ενα απο τα best-sellers της ελληνικης και παγκοσμιας αγορας. Το αυτοκινητο θα ειναι σε εκδοση εξοπλισμου Summum με επιπλεον εξοπλιστικα πακετα. 


Τελος, στο περιπτερο της Volvo στην εκθεση «Αυτοκινηση 2016», σε περιοπτη θεση θα βρισκονται και τα Volvo XC90 και S90. Προκειται για τα δυο μοντελα της Σειρας 90, το μεγαλο επταθεσιο SUV και το luxury sedan που ηδη σημειωνουν εντυπωσιακη εμπορικη καριερα τοσο παγκοσμιως οσο και στην Ελλαδα. Το μεν XC90 θα ειναι σε εκδοση R-Design, εντυπωσιαζοντας με τα σπορ χαρακτηριστικα του ενω το S90 στην πολυ πλουσια εκδοση Inscription, η οποια αποδιδει με τον πλεον παραστατικο τροπο το επιπεδο μοντερνας πολυτελειας που διακρινει το μοντελο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!