Πενταετής εργοστασιακή εγγύηση και στα επαγγελματικά Nissan

Αλλη μια καινοτομια απο τη Nissan : παροχη πενταετους,  πληρους εργοστασιακης εγγυησης για την γκαμα των επαγγελματικων της οχηματων !


Με μια ακομα καινοτομια, η Nissan ξεχωριζει, προσφεροντας στην αγορα των επαγγελματικων οχηματων της,  πληρη εργοστασιακη εγγυηση πεντε ετων  η 160,000χλμ, για ολη την γκαμα  των φορτηγων και βαν που διαθετει,  με ημερομηνια πρωτης αγορας την 1η Σεπτεμβριου 2015.   

Με απολυτη εμπιστοσυνη στην ποιοτητα των βραβευμενων επαγγελματικων οχηματων της, η Nissan  προσφερει τη συγκεκριμενη πληρη εργοστασιακη εγγυηση, καλυπτοντας τον πελατη της,  αναφορικα με μια πλειαδα πολυ σημαντικων στοιχειων, οπως το πλαισιο, τον κινητηρα, την μπαταρια αλλα και το χρωμα του οχηματος. Επιπλεον, η  συγκεκριμενη πρωτοποριακη εγγυηση καλυπτει ακομα και τα γνησια αξεσουαρ που τοποθετουνται στο  οχημα*.

Η Nissan διαθετει  μια απο τις μεγαλυτερες σειρες  επαγγελματικων οχηματων στην Ευρωπη,  που περιλαμβανει το τρεχων  Navara (αλλα και το επερχομενο νεο NP300 απο τις αρχες του 2016), τα  NV200, NV400, οπως  και τα NT400 Cabstar και NT500 Atleon. Επιπλεον, στο συγκεκριμενο προγραμμα εγγυησης εντασσεται και η επιβατικη 7θεσια εκδοση του NV200, του  γνωστου EVALIA.

 Σχεδιασμενα  για να ανταποκριθουν στις συγχρονες, σκληρες απαιτησεις των επαγγελματιων, τα επαγγελματικα οχηματα της  Nissan  παρεχουν εξυπνα διαμορφωμενους χωρους φορτιου, αλλα και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας, με δυνατοτητες και επιλογες  που περιλαμβανουν απο  καμερα οπισθοποριας για την σταθμευση, μεχρι και το συστημα πλοηγησης NissanConnect. Τα επαγγελματικα οχηματα της Nissan, δυναται να ανταπεξελθουν επαξια  σε ενα  ευρυ φασμα εφαρμογων, με εντυπωσιακη ευελιξια,  υψηλα επιπεδα ανεσης  για τον οδηγο,  προσιτο κοστος κτησης και χρησης , αλλα και  με ευελιξια προσαρμογης στη διαμορφωση του σασι και της καμπινας.

Περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα επαγγελματικα οχηματα της Nissan  και την κορυφαια πληρη εργοστασιακη εγγυηση πεντε ετων που τα συνοδευει, στο δικτυο των εξουσιοδοτημενων εμπορων και επισκευαστων της Nissan ανα την Ελλαδα, αλλα και στο  www.nissan.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!