Ποια αυτοκίνητα μπήκαν με το δεξί στο 2017

Ακομα και στους πιο δυσκολους για τις πωλησεις αυτοκινητων καιρους, υπαρχουν καποιοι που αντιστεκονται. Τον πρωτο μηνα του 2017, καποιες απο τις μεγαλυτερες αυτοκινητοβιομηχανιες του κοσμου \”κονταροχτυπιουνται\” στην… αποδεκατισμενη ελληνικη αγορα, κρατωντας τη σε… ανθρωπινα επιπεδα.

Εν αναμονη των επισημων στοιχειων της Ελληνικης Στατιστικης Υπηρεσιας, βλεπουμε οτι -με \”αρμα\” τις εταιρικες πωλησεις, η αγορα κλεινει τον Ιανουαριο του 2017 με θετικο προσημο. Ομως, ποια ειναι τα αυτοκινητα που ξεχωρισαν σε πωλησεις;

Σε ο,τι αφορα τα μοντελα, τις περισσοτερες πωλησεις για τον πρωτο μηνα του 2017, εχει το Toyota Yaris με 605 ταξινομησεις. Στη δευτερη θεση, βρισκεται ενα SUV, το Nissan Qashqai με 303. Ακολουθει, στην τριτη θεση, με 241 ταξινομησεις, το Peugeot 208 και στην τεταρτη, με 249, το Opel Astra. Την πενταδα κλεινει με 202 ταξινομησεις, το Renault Clio.
Στον Ομιλο Συγγελιδη, ο πρωτος μηνας του νεου ετους μπηκε με χαμογελα, καθως, περα απο την καλη εμπορικη της Jeep με το Renegade, το ξεκινημα της Peugeot ειναι εντυπωσιακο για τη χρονια, κατι που φανηκε απο τις πρωτες κιολας μερες του νεου ετους. Με μεριδιο αγορας που αγγιξε το 7,6% για τον πρωτο μηνα της χρονιας στα επιβατικα αυτοκινητα, κατεταγη στην 3η θεση των πωλησεων σημειωνοντας μια δυναμικη αρχη.

Με πρωτεργατη των πωλησεων το Peugeot 208 – τριτο σε πωλησεις τον Ιανουαριο ανεξαρτητως κατηγοριας  – και με το SUV Peugeot 2008 να ακολουθει οντας πρωτο σε πωλησεις στην κατηγορια του, γινεται ξεκαθαρο οτι η μαρκα θα αποτελεσει βασικο πρωταγωνιστη για τη χρονια που μολις ξεκινησε.

Τωρα που η γαλλικη φιρμα εχει ενισχυσει τον στολο της και η ελληνικη αντιπροσωπεια \”βοηθα\” με προσφορες σε ολα τα επιπεδα, αυτο φαινεται σε ολες τις κατηγοριες, οπως καταδεικνυει και το ενδιαφερον που καταγραφεται για το νεο SUV της Peugeot, το 3008 το οποιο αντικατοπτριζεται στις παραγγελιες που εχουν ηδη τοποθετηθει. Το νεο 3008 ξεκινησε την εμπορικη του πορεια στην Ελληνικη αγορα μολις πριν ενα μηνα, ενω η αγωνιστικη του εκδοση 3008DKR κυριαρχησε στο Ραλι Ντακαρ με ενα ανεπαναληπτο «1-2-3»!     

Η επιτυχης πορεια της Peugeot συνεχιζεται και στην αγορα των ελαφρων  επαγγελματικων με την Peugeot Professionnel  να κατακταει τη δευτερη θεση στις ταξινομησεις του μηνα με μεριδιο αγορας 15,6%. Καθοριστικο ρολο επαιξε το Peugeot Boxer το οποιο ηρθε δευτερο στις ταξινομησεις του μηνα ανεξαρτητως κατηγοριας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!