Πρεμιέρα για το νέο Renault kadjar στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015”

Δυναμικο παρον στην εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» θα δωσει η Renault, με την αποκαλυψη του νεου KADJAR στο ελληνικο κοινο να βρισκεται στο επικεντρο του ενδιαφεροντος.

Η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικος εισαγωγεας των Renault και Dacia στην Ελλαδα, δινει και φετος δυναμικο παρον στην εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», παρουσιαζοντας για πρωτη φορα στην Ελλαδα το νεο Renault Kadjar. Προκειται για ενα εντυπωσιακο crossover που χαρη στο δυναμικο σχεδιασμο του, την κορυφαια ποιοτητα και τους εξαιρετικους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου προσφερει μια νεα εμπειρια μετακινησης. Το νεο Renault Kadjar μεσω μιας σειρας προηγμενων τεχνολογικων εφαρμογων, αλλα και πληθος πρακτικων λυσεων ειναι σχεδιασμενο για απολαυστικες διαδρομες σε καθε -εντος η εκτος δρομου- διαδρομη.     
Παραλληλα με το νεο Renault Kadjar τους επισκεπτες της εκθεσης θα περιμενουν και τα υπολοιπα δημοφιλη μοντελα της μαρκας. Το Renault Twingo, το πιο ευελικτο 5πορτο πολης, τα βραβευμενα Renault Clio και Renault Clio Sport Tourer, αλλα και το ιδιαιτερα δημοφιλες crossover, το Renault Captur παρουσιαζουν με τον καλυτερο τροπο την υψηλη τεχνολογια, την κορυφαια ποιοτητα, αλλα και τη μοναδικη οδηγικη αισθηση της Renault.
Το παρον στην εκθεση θα δωσει και, η αλλη μαρκα του Groupe Renault, η Dacia, η οποια εχει ακολουθησει εντυπωσιακη πορεια σε Ευρωπαϊκο επιπεδο τα τελευταια χρονια. Το κοινο θα εχει την ευκαιρια να γνωρισει απο κοντα τα προσιτα Dacia Sandero Stepway και Dacia Duster, τα οποια βασιζομενα στη στιβαρη τους κατασκευη, την υψηλη  πρακτικοτητα, αλλα και τους αποδοτικους κινητηρες της Renault, κανουν και παλι πραγματικοτητα τη χαρα της μετακινησης σε καθε ειδους διαδρομη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!