Προσφορά ως τις 30 Ιουνίου για τα Volvo S60 και V60

H Volvo προσφερει τα δυο κορυφαια μεσαια μοντελα της, S60 και V60 σε εναν ακαταμαχητο, οπως τον χαρακτηριζει, συνδυασμο εξοπλισμου, τιμης και εξτρα παροχων. Εως τις 30 Ιουνιου, 85 ετοιμοπαραδοτα Volvo S60 και V60 θα ειναι διαθεσιμα στο δικτυο επισημων διανομεων Volvo με τιμη 26.500 € και επιπλεον 5 χρονια εγγυηση και 5 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια. 


Τα S60 και V60, πρωτα σε πωλησεις στην κατηγορια των premium μεσαιων οικογενειακων, προσφερονται με βασικο εξοπλισμο που περιλαμβανει συστημα αποφυγης συγκρουσεων City Safety, συστημα πλοηγησης και προβολεις Xenon. Ο κινητηρας Τ3 παρεχει κορυφαια ισχυ (152 ιπποι) και ροπη (250 Nm) ηδη απο πολυ χαμηλες στροφες, εξασφαλιζοντας οχι μονο εξαιρετικες επιδοσεις αλλα και περιορισμενη καταναλωση. Προκειται για μια συγχρονη μοναδα 1,5 λιτρων, εξελιγμενη απο τη Volvo στη Σουηδια, οπου και κατασκευαζεται. Ο συνδυασμος του T3 με το αυτοματο κιβωτιο 6 ταχυτητων προσφερει την καλυτερη λυση σε καθε οδηγικη συνθηκη. Η δυνατοτητα χειροκινητης επιλογης σχεσεων υπογραμμιζει τον σπορ χαρακτηρα των δυο μοντελων, επιτρεποντας στον οδηγο να εκμεταλλευτει το αψογα ρυθμισμενο σασι τους.


Το Volvo S60 αποτελει μια προταση κυρους με οδηγοκεντρικο χαρακτηρα. Επωφελειται απο τις κορυφαιες τεχνολογιες της Volvo και εμπνεει ασφαλεια σε καθε περισταση, ενω διατηρει ξεκουραστους οδηγο και συνεπιβατες ακομη και στις πιο δυσκολες διαδρομες. Το Volvo V60 διαθετει, επιπλεον, την ευελιξια και την πρακτικοτητα του premium wagon, σε ενα αμαξωμα με κομψη και διαχρονικη σχεδιαση, ιδανικο για αποδρασεις με στυλ.


Στα S60 και V60, το υψηλης αισθητικης και λειτουργικοτητας σαλονι της Volvo συμβαλλει στην ανεση και την ψυχαγωγια των επιβατων, ενω η επικοινωνια του οδηγου με το αυτοκινητο γινεται με διαισθητικο τροπο μεσω του συστηματος Sensus που περιλαμβανει χειριστηρια στο τιμονι, κεντρικη οθονη 7 ιντσων και φωνητικο ελεγχο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!