Προσφορές… γενεθλίων από τη Fiat για τα 500

Η Fiat γιορταζει φετος τα 120 χρονια απο την ιδρυση της και, το γιορταζει δεοντως με ενα απο τα χαρακτηριστικοτερα μοντελα της. Με στοχο παντα τη δημιουργια αυτοκινητων που ξεχωριζουν για τον εξυπνο σχεδιασμο, την πρακτικοτητα και την ευκολια χρησης, η Fiat, διαχρονικα εκανε προσιτη στο ευρυ κοινο την εννοια της αυτοκινησης. Το Fiat 500 αποτελει ενα ξεχωριστο παραδειγμα αυτης της φιλοσοφιας, εχοντας κατακτησει απο την πρωτη του εκδοχη το 1957 εκατομμυρια αγοραστων, αποτελωντας το απολυτο design icon στο χωρο του αυτοκινητου.


Σημερα, η οικογενεια της νεας σειρας 500, συνεχιζει να αποτελει σημειο αναφορας για το στιλ και το μοναδικο χαρακτηρα της. Με αφορμη τα 120 χρονια της μαρκας, η Fiat προσφερει μοναδικες προσφορες για το συνολο της οικογενειας 500, η οποια περιλαμβανει τα Fiat 500, 500Χ και 500L.

Συγκεκριμενα, το Fiat 500, το πιο ξεχωριστο πολης προσφερεται και με προγραμμα ατοκης χρηματοδοτησης και 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση. Το προγραμμα απαιτει προκαταβολη μολις 35%, ενω η μεγιστη διαρκεια αποπληρωμης ειναι οι 48 μηνες.


Αντιστοιχα το νεο 500Χ, το δυναμικο SUV, εφοδιασμενο με προηγμενα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης (ADAS) και τους νεους Turbo κινητηρες βενζινης FireFly προσφερεται με εκπτωσεις απο 1.000 εως 1.200 ευρω για τις εκδοσεις με μηχανικο κιβωτιο, καθως και 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση.


Τελος το Fiat 500L, το μοντελο που με τo ξεχωριστο του στιλ και την κορυφαια πρακτικοτητα συνδυαζει ιδανικα το χαρακτηρα ενος SUV με τις μεταφορικες δυνατοτητες ενος πολυμορφικου μοντελου, προσφερεται επισης με ατοκο προγραμμα χρηματοδοτησης με 35% προκαταβολη και εως 48 μηνες εξοφληση.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!