Πρωταθλητές οικονομίας 4 μοντέλα της Nissan

Τεσσερα μοντελα της Nissan, τα Kicks, Rogue, LEAF και Versa διακριθηκαν στον ετησιο οικονομικο απολογισμο “2019 Automotive Performance Index\”, του Automotive Science Group. Καθε μοντελο κερδισε την συγκεκριμενη αναγνωριση απο το Automotive Science Group (ASG), μια ερευνητικη ομαδα βασισμενη στον κυκλο ζωης των αυτοκινητων, που συγκροτηθηκε απο τη συμβουλευτικη εταιρεια περιβαλλοντικων πολιτικων Eco-innovations LLC, στην ετησια αξιολογηση νεων οχηματων, σε 11 διαφορετικες κατηγοριες.


Το Nissan Kicks απεσπασε το διακεκριμενο βραβειο \”Best Economic Performance\” στην κατηγορια των compact crossover. Με βαση την ερευνα, το  Kicks ξεπερασε ολα τα οχηματα της κατηγοριας, διατηρωντας την πρωτια ως προς το χαμηλοτερο κοστος ιδιοκτησιας, λαμβανοντας υποψη τη  δαπανη αγορας και λειτουργιας κατα τα πρωτα 6,5 ετη του κυκλου ζωης του (με 87.594 μιλια  να αποτελουν το μεσο ορο του καθε νεου αγοραστη). Συμφωνα με τη μελετη της ASG, το Kicks διατηρει το χαμηλοτερο κοστος κατα 36%, σε συγκριση με το μεσο ορο της κατηγοριας των compact crossover,  που αριθμει  101 μοντελα.


Το Nissan Rogue (γνωστο στην Ελλαδα ως X-TRAIL), απεσπασε  επισης το βραβειο \”Best Economic Performance\” στην κατηγορια των μεσαιων  SUV,  που αριθμει 184 ανταγωνιστικα μοντελα. 




Παραλληλα, το Nissan LEAF κατεκτησε το  βραβειο \”Best 5 All-Around Performance\” στην μεσαια κατηγορια, που αποτελειται απο 434 μοντελα. Ακομη, το Nissan Versa απεσπασε και αυτο το βραβειο \”Best 5 All-Around Performance\” στην κατηγορια των μικρων αυτοκινητων, που αριθμει  335 μοντελα.

To Nissan Versa

Οι νικητες των βραβειων \” Best 5 All-Around Performance\” διακρινονται μεταξυ μιας ελιτ οχηματων στις αντιστοιχες κατηγοριες τους, επιτυγχανοντας  τις υψηλοτερες συνδυασμενες βαθμολογιες κοινωνικης, περιβαλλοντικης και οικονομικης αποδοσης, οντας  οι κορυφαιες επιλογες της ASG για το 2019. Εκτος απο τα μεμονωμενα βραβεια \”Best Economic Performance\”, στο Kicks και στο Rogue απονεμηθηκαν τα βραβεια “ Best 5 All-Around Performance \” στις κατηγοριες crossover και SUV αντιστοιχα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!