Πρώτη θέση στην παροχή υπηρεσιών After-Sales για τη Volvo Penta Σαρακάκης ανάμεσα σε 42 χώρες από 4 ηπείρους

Η Volvo Penta Σαρακακης βραβευτηκε με την υψηλοτερη διακριση απο τη Volvo Penta AB για τις υψηλου επιπεδου υπηρεσιες στο After Sales που προσφερει στους κατοχους κινητηρων Volvo Penta αναμεσα σε 43 χωρες απο 4 ηπειρους. 

Το βραβειο αυτο δοθηκε στην Volvo Penta Σαρακακης, Επισημος Εισαγωγεας-Διανομεας της Volvo Penta στην Ελλαδα για την επιτευξη:

Στοχου πωλησεων ανταλλακτικων
Εξυπηρετηση πελατων
Ποιοτικα κριτηρια λειτουργιας των μοναδων After Sales Volvo Penta
Επιπεδο τεχνικης εξυπηρετησης
Συμμετοχη σε εκπαιδευτικα προγραμματα

Κατα τη διαρκεια της απονομης του βραβειου στη Volvo Penta Σαρακακης ο Διευθυντης After Sales της εταιρειας κος. Δημητρης Γαγανης δηλωσε: «Αποτελει μεγαλη τιμη για ολους εμας στη Volvo Penta Σαρακακης η βραβευση αυτη για 2η φορα. Αποδεικνυει με τον καλυτερο τροπο την αποτελεσματικοτητα των συνεχων προσπαθειων της ομαδας After Sales της Volvo Penta Σαρακακης και του Δικτυου Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της. Αποκτα δε ακομη μεγαλυτερη αξια, οχι μονο γιατι ειναι το μοναδικο βραβειο που απονεμεται σε ενα συνολο 42 χωρων, αλλα γιατι επιτυγχανεται σε ενα δυσμενες οικονομικο περιβαλλον οπου το επιπεδο των παρεχομενων υπηρεσιων γενικοτερα εχει υποχωρησει σε σχεση με το παρελθον.
Η βραβευση αυτη εκτος απο ικανοποιηση αυξανει ταυτοχρονα και τις ευθυνες μας  προκειμενου να παρεχουμε τις καλυτερες δυνατες μετα την πωληση υπηρεσιες, οπως φυσικα αρμοζει στο κυρος και την κορυφαια ποιοτητα της Volvo Penta.»

Η εταιρεια Αδελφοι Σαρακακη ΑΕΒΜΕ με μια σειρα στοχευμενων ενεργειων εχει καταφερει να αναβαθμισει περαιτερω τις υπηρεσιες που απολαμβανουν τοσο οι εγχωριοι οσο και οι εισερχομενοι στην Ελλαδα πελατες. Οι πυλωνες στους οποιους εχει στηριχθει η προσπαθεια αυτη ειναι η συνεχης και εντατικη τεχνικη εκπαιδευση του προσωπικου, η αναβαθμιση της εικονας των Εξουσιοδο-τημενων Συνεργατων, το ιδιαιτερα ανταγωνιστικο και προσαρμοσμενο στις απαιτησεις της εποχης κοστος συντηρησης, Πρωταρχικο ρολο παιζει βεβαια η αφοσιωση και η επιθυμια για αμεση εξυπηρετηση ολου του εμψυχου δυναμικου τοσο της Σαρακακης οσο και των Συνεργατων της.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!