Πώς θα είναι το νέο Nissan Leaf

Με την αγωνια να κορυφωνεται, καθως η παγκοσμια πρεμιερα του νεου LEAF, στις 6 Σεπτεμβριου, πλησιαζει, η Nissan μας αφηνει να… κοιταξουμε απο την κλειδαροτρυπα και δημοσιοποιει μερικα απο τα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα του νεας γενιας μοντελου.
H teaser photo της Nissan για το LEAF

Εφοδιασμενο με τις πιο εξελιγμενες τεχνολογιες  στην αυτοκινηση, το νεο Nissan  LEAF  θα καταπληξει και με τον σχεδιασμο του, ανεβαζοντας πολυ ψηλα τον πηχη στην κατηγορια των αμιγως ηλεκτροκινητων οχηματων.

Οντας 100% ηλεκτροκινητο  και με μηδενικες εκπομπες ρυπων, το νεο Nissan LEAF, αντιπροσωπευτικο εργο του οραματος  Nissan Intelligent Mobility, υποσχεται να προσφερει μια αξεπεραστη οδηγικη εμπειρια. Χαρη στις τεχνολογιες του Nissan Intelligent Mobility, ο οδηγος του θα αισθανθει περισσοτερη ασφαλεια και αυτοπεποιθηση, λογω της διευρυμενης αντιληψης για το τι συμβαινει γυρω απο το αυτοκινητο. Παραλληλα,  οι εσωτερικοι χωροι του μοντελου εχουν σχεδιαστει με εκλεπτυσμενο γουστο, προσφεροντας ακομα μεγαλυτερη ανεση.
Με την εμπορικη διαθεση του Nissan LEAF, του πρωτου μαζικης παραγωγης αμιγως ηλεκτροκινητου  οχηματος στην παγκοσμια αγορα, η Nissan καθιερωθηκε ως πρωτοπορος στην κατηγορια EV. Σημερα, το Nissan LEAF ειναι το πιο δημοφιλες αμιγως ηλεκτροκινητο οχημα στον κοσμο, με περισσοτερες  απο 280.000 πωλησεις  παγκοσμιως.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!