Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου!

Αφου, κατα γενικη ομολογια, η εκθεση αυτοκινητου \”ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018\” που διεξαγεται στο Ελληνικο ειναι η καλυτερη των τελευταιων ετων, δεν θα μπορουσε να μην \”επιβραβευθει\” απο τον κοσμο. Ισως και ως ενα ακομα σημαδι ανακαμψη της αγορας, οι φιλοι του αυτοκινητου και της τεχνολογιας συρρεουν κατα χιλιαδες στην εκθεση, σημειωνοντας νεο ρεκορ επισκεπτων.
 

Την Παρασκευη 9 Νοεμβριου – ημερα των εγκαινιων και το Σαββατοκυριακο 10-11 Νοεμβριου, ο αριθμος των επισκεπτων ξεπερασε τις 33.000. Η προσελευση των επισκεπτων θυμιζει τις εποχες που η αγορα του αυτοκινητου εκανε ρεκορ πωλησεων.

Το ενδιαφερον των επισκεπτων εχουν καταγραψει και οι εκπροσωποι των εισαγωγεων αντιπροσωπων αυτοκινητων που συμμετεχουν στη φετινη διοργανωση. Οι επισκεπτες θελουν να ενημερωθουν για τα τελευταια μοντελα, τις νεες εκδοσεις, τη τεχνολογια και τις προωθητικες ενεργειες που εφαρμοζουν οι εταιρειες.

Ηδη οι εκπροσωποι των εταιρειων εχουν παρει παραγγελιες για σημαντικο αριθμο αυτοκινητων ενω εκτιμουν οτι τις επομενες ημερες θα αυξηθει ο αριθμος των παραγγελιων. Ενα ακομη στοιχειο που αξιζει να τονισθει ειναι οτι οι υποψηφιοι αγοραστες ενδιαφερονται για τις πιο πλουσιες εκδοσεις των αυτοκινητων που επιλεγουν.

Η αυξηση των πωλησεων των καινουργιων αυτοκινητων τον Οκτωβριο κατα 13% καθως και η αυξηση του ογκου των πωλησεων στο δεκαμηνο Ιανουαριου – Οκτωβριου 2018 κατα 19,8 %, σε σχεση με το αντιστοιχο περσινο διαστημα, επιβεβαιωνει το ενδιαφερον των οδηγων για την αποκτηση ενος καινουργιου και ασφαλους αυτοκινητου, με περιορισμενους ρυπους.

Θυμιζουμε οτι η φετινη «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» ειναι αναβαθμισμενη, εχουν προστεθει 1500τ.μ εκθεσιακου χωρου για να φιλοξενηθουν περισσοτερες εισαγωγικες αντιπροσωπειες. Η εκθεση θα παραμεινει ανοιχτη εως την Κυριακη 18 Νοεμβριου. Εχει εξασφαλιστει μεγαλος χωρος για δωρεανparking.

Το εισιτηριο ειναι στα 6 ευρω. Δωρεαν ειναι η εισοδος για τα παιδια που συνοδευονται απο τους γονεις τους (εως και 12 ετων). Για τους ανεργους και τους φοιτητες το εισιτηριο ειναι 3 ευρω.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!