Ρεκόρ πωλήσεων για τα επαγγελματικά της Renault στην Ελλάδα

Για τα επαγγελματικα οχηματα του Groupe Renault, το ετος που εφυγε ηταν καλο, μιας και οι πωλησεις τους αυξηθηκαν κατα 0,9% σε σχεση με το 2017, σε παγκοσμια κλιμακα. Αλλωστε, η Renault αφουγκραζομενη τις μελλοντικες εξελιξεις και απολυτα προσηλωμενη στο προϊοντικο της πλανο «Drive the Future 2017-2022», εδωσε ιδιαιτερη εμφαση στην δραστηριοτητα των επαγγελματικων, παρουσιαζοντας, στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου του Παρισιου του 2018, το εντυπωσιακο ηλεκτρικο, αυτονομο, ρομποτικο πρωτοτυπο EZ-PRO, που αποτυπωνει με ενθουσιασμο το επαγγελματικο οχημα μεταφορων εμπορευματων του μελλοντος μας. 


Ο ενθουσιασμος αυτος αποτυπωνεται και στην ελληνικη πραγματικοτητα, με τη γκαμα επαγγελματικων Renault PRO+ να επιτυγχανει το 2018 ιστορικα κορυφαια νουμερα, οσον αφορα στο μεριδιο αγορας. Πιο συγκεκριμενα, με αιχμη του δορατος το Renault CLIO VAN και με το Renault KANGOO να συμπληρωνει ιδανικα τις προϊοντικες επιλογες του επαγγελματια, η Renault πετυχε μεριδιο της ταξης του 3,3%, ενα ποσοστο αυξημενο κατα 76,5% σε σχεση με την περυσινη χρονια. 


Η αξια αυτης της επιδοσης πολλαπλασιαζεται αν αναλογιστει κανεις οτι το αποτελεσμα αυτο επιτυγχανεται την 3η μολις χρονια πληρους δραστηριοτητας της TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικου εισαγωγεα των Renault & Dacia στην Ελλαδα, στα επαγγελματικα. Αξιζει δε να σημειωθει  οτι αν συνυπολογισουμε την επιδοση της Dacia για το 2018 στα επαγγελματικα, με μεριδιο 1,4%, τοτε το συνολικο μεριδιο του Groupe Renault ξεπερναει το 4,7%, κατατασσοντας την δραστηριοτητα των επαγγελματικων του Groupe Renault στην Ελλαδα στο Top 10 των μαρκων με τις καλυτερες επιδοσεις της χρονιας.  


Το Renault  CLIO  VΑΝ αποτελει ενα απο τα πιο σπορτιφ μοντελα της κατηγοριας του, με εμφανιση και αεροδυναμικο προφιλ, αναλογα του κορυφαιου γαλλικου best seller στο οποιο βασιζεται. Στο εσωτερικο του, η αισθηση επιβατικου ενισχυεται απο την ποιοτητα, την εργονομια και τον πλουσιο εξοπλισμο του, ο οποιος απογειωνεται στην εκδοση Business με στοιχεια οπως το συστημα πολυμεσων Media Nav Evo με οθονη αφης 7’’. Παραλληλα, ο ειδικα διαμορφωμενος χωρος φορτωσης με το μεταλλικο διαχωριστικο πλεγμα, την προστατευτικη επενδυση δαπεδου κανει τις μεταφορες πιο απροβληματιστες απο ποτε, ενω το «εξυπνο» καλυμμα χωρου φορτωσης κραταει τα αδιακριτα βλεμματα μακρια απο το φορτιο. Ο κορυφαιος κινητηρας diesel 1.5 dCi με αποδοση 75 η 90 ιππων, εκτος απο υποδειγματικη οικονομια και δυναμικες επιδοσεις, ανανεωθηκε ωστε να συμβαδιζει με τα πλεον συγχρονα προτυπα εκπομπων ρυπων, που βασιζονται στο πρωτοκολλο μετρησης WLTP. 

Αντιστοιχα, το επαγγελματικο Renault KANGOO, αποτελει ενα ευγλωττο παραδειγμα της ικανοτητας της Renault να ακουει τις αναγκες του επαγγελματια και να δημιουργει λυσεις για καθε απαιτηση, στρατηγικη που αποτελεσε τη βαση της επιτυχιας της. Με δυο επιλογες κινητηρων, 90 & 110 ιππων (1.5 dCi), το KANGOO αποτελει ουσιαστικα μια πλατφορμα με 50 πιθανες παραλλαγες και πολλαπλες δυνατοτητες μετασκευων, παντα στην κατηγορια των 750 κιλων ωφελιμου φορτιου. Αρχης γενομενης απο το γεγονος οτι ο επαγγελματιας μπορει να επιλεξει μεταξυ της εκδοσης με κοντο (Express) η μακρυ (ΜΑΧΙ) μεταξονιο, ανοιγονται μπροστα του πολλες επιλογες, που εχουν να κανουν τοσο με τον ωφελιμο ογκο (3 – 4,6 μ3) και το μηκος φορτωσης (1,73 – 2,88 μ.), οσο και με το ειδος του διαχωριστικου (αναδιπλουμενο η κλειστου τυπου), το μονο η διπλο καθισμα συνοδηγου η την προσθηκη μιας ακομα πλαϊνης συρομενης πορτας.

Αξιζει να σημειωθει οτι η γκαμα των επαγγελματικων Renault PRO+ καλυπτεται με εργοστασιακη εγγυηση 5 ετων, καθως και με την οδικη βοηθεια Renault Assistance για 5 χρονια. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!