Σάρωσε τα βραβεία η Hyundai με το i30 στο Automotive Brand Contest

Η Hyundai Motor ειναι ο μεγαλος νικητης του φετινου διαγωνισμου Automotive Brand. Η εταιρεια κατεκτησε τρια μεγαλα βραβεια, συμπεριλαμβανομενου του Βραβειου της Καλυτερης Μαρκας της Χρονιας σε ο,τι αφορα την ποιοτητα των αυτοκινητων της. Εκτος αυτου ομως, σημαντικη διακριση απεσπασε το Hyundai i30 που κατεκτησε τα βραβεια για τον καλυτερο εσωτερικο και εξωτερικο σχεδιασμο αναμεσα σε κατασκευαστες μεγαλης κλιμακας.

Τα προϊοντα υψηλης ποιοτητας της Hyundai, η πελατοκεντρικη της φιλοσοφια και η ενισχυμενη εικονα της μαρκας, οδηγησε τη μαρκα στο να κατακτησει την κορυφη σε τρεις κατηγοριες. Η βραβευση της ως Καλυτερη Μαρκα της χρονιας και η κατακτηση δυο ακομη βραβειων σχεδιασης, αποδεικνυουν τη μεγαλη προοδο που εχει σημειωσει η HYUNDAI στην Ευρωπη.

Μεχρι το 2021 στοχευουμε να ειμαστε η Νο1 ασιατικη μαρκα αυτοκινητων στην Ευρωπη. Τα βραβεια του Automotive Brand Contest αποδεικνυουν οτι ειμαστε στη σωστη κατευθυνση. Το νεο Hyundai i30 διαθετει οχι μονο καινοτομες τεχνολογιες αλλα και εξελιγμενο σχεδιασμο υψηλης ποιοτητας καθως ενω ταυτοχρονα και οικονομικα προσιτο για μια σημαντικη ομαδα πελατων»,
δηλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, COO της Hyundai Motor Europe.

Μετα το IF Design Award που απονεμηθηκε στο Hyundai i30 τον Φεβρουαριο του 2017 και το Red Dot Design Award τον Απριλιο του 2017, τα βραβεια Automotive Brand Contest αποτελουν μια ακομη εξαιρετικη διακριση για το Hyundai i30 Νεας Γενιας. Ολα υπογραμμιζουν τη φιλοσοφια της Hyundai για αναπτυξη, σχεδιαση και κατασκευη σημαντικων ευρωπαϊκων μοντελων στην Ευρωπη.

Ο διαγωνισμος Automotive Brand Contest που πραγματοποιειται απο το Γερμανικο Συμβουλιο Σχεδιασμου, αναδεικνυει τον εξαιρετικο προϊοντικο σχεδιασμο. Ειναι ο μονος ουδετερος διεθνης διαγωνισμος για την σχεδιαση των αυτοκινητων. Μια κριτικη επιτροπη αποτελουμενη απο 6 Πανεπιστημιακους εκπροσωπους και εκπροσωπους των μεσων μαζικης ενημερωσης, αξιολογει τις
συμμετοχες σε 14 διαφορετικες κατηγοριες.

Το νεο Hyundai i30 βραβευτηκε στο διαγωνισμο για πολλα περισσοτερα χαρακτηριστικα εκτος απο τον σχεδιασμο του. Για την υποδειγματικη ενεργητικη και παθητικη του ασφαλεια, καθως αποτελει το πρωτο αυτοκινητο στην κατηγορια των μεσαιων αυτοκινητων που απεσπασε το 2017 την υψηλοτερη βαθμολογια ασφαλειας των πεντε αστερων απο την ανεξαρτητη Euro NCAP.
Επισης, οι τεχνολογιες Hyundai SmartSense TM προσδιδουν επιπροσθετα χαρακτηριστικα ασφαλειας και οδηγικης ανεσης στο i30 ενσωματωνοντας πολλαπλα προηγμενα συστηματα ασφαλειας, οπως τα συστηματα Driver Attention Warning, Forward Collision-Avoidance Assist και Rear Cross-Traffic Collision Warning.

Ιδιαιτερα χαρη στο πακετο S-10, με τα δεκα (10) προηγμενα συστηματα ασφαλειας, το i30 διαθετει σημερα τον ισχυροτερο στανταρ εξοπλισμο τεχνολογιων ενεργητικης ασφαλειας στην κατηγορια του, ηδη απο τη βασικη του εκδοση.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!