Σαββατοκύριακο με Abarth Racing

Στη σεζον του Abarth 124 rally Selenia International Challenge, δεν υπαρχει χρονος για… ξεκουραση. Ετσι, και αυτο το Σαββατοκυριακο δυο ιδιωτικα πληρωματα αγωνιζονται σε εκδηλωσεις στην Γαλλια και τη Δημοκρατια της Τσεχιας. Ταυτοχρονα, ο αγωνας στο Lausitzring της Γερμανιας φιλοξενει την τριτη συναντηση του πρωταθληματος ADAC F4 που πατροναρεται απο την Abarth.


Ο νεαρος Γαλλος οδηγος Nicolas Ciamin, με τον καθοδηγητη του Thilbaut De la Haye, θα οδηγησει το Abarth 124 rally της αγωνιστικης ομαδας του Μιλανο στο Rallye d\’Antibes, την τριτη εκδηλωση στα Γαλλικα πρωταθληματα, ο οποιος ξεκιναει απο το θερετρο των διακοπων στο Côte d\’Azur στις 8.15 τo Σαββατου 19 Μαϊου.



Ανανεωμενοι απο τη θεαματικη, εμφατικη νικη τους στην κατηγορια R-GT του Rallye Lyon-Charbonnières, ο Ciamin και το Abarth 124 εχουν αξιολογηθει σαν φαβορι σε μια ιδιαιτερως ομορφη διαδρομη η οποια ειναι εν μερει η ιδια με εκεινη του Rallye de Montecarlo, με τις ειδικες διαδρομες του Col de Turini και του Col de Braus.


Ταυτοχρονα, το Rally Krumlov θα λαβει χωρα στην Δημοκρατια της Τσεχιας, με την συμμετοχη του Abarth 124 rally της ομαδας Agrotec Czech Abarth, που θα οδηγηθει απο τον Martin Rada (CZE) και τον Jaroslav Jugas (CZE). Ο αγωνας ειναι σε δυο τμηματα με 15 ειδικες διαδρομες (158 km χρονομετρουμενων διαδρομων) με μια διαδρομη απο συνολικα 532 km.


Στην Γερμανια, η εκδηλωση του τριτου πρωταθληματος ADAC F4 που επιχορηγουνται  απο την Abarth λαμβανει χωρα στην πιστα του Lausitzring, με την συμμετοχη  περιπου τριαντα νεαρων οδηγων στα μονοθεσια Tatuus με κινητηρες Abarth. Μετα απο τις πρωτες δυο εκδηλωσεις, ο Γερμανος οδηγος Lirim Zendeli ειναι επικεφαλης της συνολικης καταταξης, με 4 νικες σε 6 αγωνες. Ο David Schumacher, γιος του προηγουμενου οδηγου της Formula 1 Ralf, λαμβανει επισης μερος στη γερμανικη σειρα αγωνων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!