Σαρώνει η Ford στις πωλήσεις επαγγελματικών

 Οι ανθρωποι της Ford λενε οτι η γκαμα των επαγγελματικων της μαρκας \”απευθυνεται στην καρδια και στο νου καθε επαγγελματια\”, οπως και οτι ειναι τοσο εκτεταμενη που ικανοποιει ολες τις απαιτησεις και αναγκες. Ισως αυτο να εξηγει το οτι οι πωλησεις της μαρκας στα επαγγελματικα στην Ελλαδα \”καλπαζουν\”, δινοντας της την πρωτη θεση. Συμφωνα με τα στοιχεια του ΣΕΑΑ, το μηνα που μας περασε η Ford κατεκτησε την πρωτη θεση στα ελαφρα επαγγελματικα – και μαλιστα με διαφορα – ταξινομωντας σχεδον τα διπλα αυτοκινητα απο τον δευτερο.


Η Ford ενισχυει διαρκως την εμπορικη της παρουσια και επιρροη στην ελληνικη αγορα στην κατηγορια των επαγγελματικων οχηματων επιβεβαιωνοντας περιτρανα τη διαχρονικη εμπιστοσυνη του κοινου της χωρας μας στα καταξιωμενα LCV μοντελα της. ‘Οπως τα Transit Van, Ranger και Transit Custom.


Συνολικα, κατα την περιοδο Ιανουαριος-Σεπτεμβριος 2020, η Ford διατηρει τον πρωτο λογο και βρισκεται στην πρωτη θεση των πωλησεων στην κατηγορια των LCV οχηματων με μεριδιο αγορας 20,1%


Ειδικα τον Σεπτεμβριο, η Ford κατεκτησε την πρωτη θεση στα ελαφρα επαγγελματικα – και μαλιστα με διαφορα – ταξινομωντας σχεδον τα διπλα αυτοκινητα απο τον δευτερο. Τα επαγγελματικα μοντελα της εταιρειας βελτιωσαν τον εμπορικο τους διασκελισμο αποσπωντας μεριδιο στο συνολο της εν λογω αγορας που εφτασε στο εντυπωσιακο 29,5%. Με αλλα λογια, 1 στα 3 επαγγελματικα οχηματα που πωληθηκαν στη χωρα μας το μηνα που περασε ανηκαν στην πολυσυλλεκτικη οικογενεια των LCV μοντελων της Ford!


«Με κορυφαιες προτασεις που απευθυνονται τοσο στην καρδια οσο και στο νου καθε επαγγελματια, αλλα και με μια εκτεταμενη γκαμα που ερχεται να ικανοποιησει ολες τις απαιτησεις και αναγκες, η Ford παραμενει σταθερα και με πεισμα στο πλευρο των πελατων της», δηλωσε ο Νικος Νοταρας, προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της Ford Motor Ελλας.

 

«Σηκωνοντας» εως και 2,1 τονους, το ακουραστο Transit Van πρωτοστατει στη γκαμα των επαγγελματικων μοντελων Ford παρεχοντας εντυπωσιακο χωρο φορτωσης που μπορει να φτασει στα 15,1 κυβικα μετρα.


Την ιδια στιγμη, το Ranger, τα κορυφαιο pick-up μοντελο στην Ευρωπη, διαθετει ο,τι μπορει να ζητησει κανεις σημερα απο ενα αυτοκινητο της συγκεκριμενης κατηγοριας: απαραμιλλες δυνατοτητες κινησης σε ολες τις συνθηκες, κορυφαια αξιοπιστια και πρακτικοτητα, αλλα και προηγμενες τεχνολογιες.


Στις κορυφαιες εμπορικες επιδοσεις της Ford στην κατηγορια των επαγγελματικων μοντελων σημαντικη ειναι επισης η συνεισφορα του Transit Custom, ενος μοντελου που σαρωσε τα φετινα βραβεια στην κατηγορια των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων αποσπωντας τον τιμητικο τιτλο “International Van of the Year”.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!