Σαρώνει τα βραβεία το DS 7 Crossback

Με το… \”καλημερα\” της εισοδου του στην αγορα, το νεο μοντελο της DS Automobiles, το πρωτοποριακο Luxury SUV DS 7 Crossback, σαρωνει τα βραβεια. O εκλεπτυσμενος χαρακτηρας του, η σχεδιαστικη κομψοτητα, η κατασκευαστικη αρτιοτητα, η πληροτητα του εξοπλισμου, αλλα και η κορυφαια οδικη συμπεριφορα που συνδυαζεται με απαραμιλλη ανεση για τους επιβατες, το  κατατασσουν μεταξυ των καλυτερων προτασεων στη δημοφιλη κατηγορια των μεσαιων SUV.
 

Η γαλλικη φινετσα και το εκλεπτυσμενο στυλ που διαθετει το νεο DS 7 Crossback, αποτελεσε το κριτηριο αναδειξης του απο τα Αριστεια 2018 – 2019 του περιοδικου 4 ΤΡΟΧΟΙ (μοντελα που ξεχωρισαν τους τελευταιους 12 μηνες) και της καταξιωμενης συντακτικης του ομαδας, ως το πιο ξεχωριστο αυτοκινητο στον τομεα της σχεδιασης. Τα υλικα που κοσμουν τον εσωτερικο διακοσμο του DS 7 Crossback, η προσοχη στην λεπτομερεια και η αισθηση της haute couture της αυτοκινησης, οδηγησαν το πολυτελες SUV, στην πρωτη επιλογη της συντακτικης ομαδας των 4 ΤΡΟΧΩΝ, στην κατηγορια των Luxury SUV.

Η γαλλικη πολυτελεια και η ανεση που προσφερει, συντελεσαν σε μια σημαντικη διακριση απο το περιοδικο CAR AND DRIVER. Οπως καθε χρονο, ετσι και φετος η εμπειρη συντακτικη ομαδα του καταξιωμενου περιοδικου, χρησιμοποιησε συγκεκριμενα κριτηρια επιλογης για να καταληξει στα    “Best in Class” μοντελα 10 δημοφιλων κατηγοριων. Αξιολογωντας τα συγκριτικα πλεονεκτηματα του νεου Luxury SUV DS 7 Crossback, το περιοδικο CAR AND DRIVER το ανακηρυξε ως το καλυτερο Premium Αυτοκινητο του 2019 (Best Premium Car).

Αναλογα μεγαλη ειναι και η διακριση που ελαβε το DS 7 Crossback και απο τους αναγνωστες του  Auto Τριτη, του μεγαλυτερου εβδομαδιαιου αυτοκινητιστικου περιοδικου στη χωρα. Οι αναγνωστες του Auto Τριτη, στο πλαισιο των βραβευσεων Best Car 2019, ξεχωρισαν το Luxury SUV DS 7 Crossback ως το πιο ωραιο αυτοκινητο της χρονιας.

Ο Chief Operating Officer της Citroen και της DS Automobiles στην Ελλαδα, Δημητρης Καββουρης, σχολιαζει γι\’ αυτες τις διακρισεις: “Ιδιαιτερα τιμητικες ειναι και οι τρεις διακρισεις για το μοντελο της DS Automobiles, οι οποιες επιβεβαιωνουν οτι η 2η γενια των μοντελων της μαρκας ηρθαν για να αλλαξουν τα δεδομενα, εισαγοντας τη Γαλλικη πολυτελεια και το “know-how” στην αυτοκινηση με νεα ιδιαιτερα εντυπωσιακα συνολα. Οι εκδοσεις στις οποιες προσφερεται το Luxury SUV DS 7 Crossback στην ελληνικη αγορα, δινουν πολυ μεγαλο ευρος επιλογων στον υποψηφιο αγοραστη, καλυπτοντας και με το παραπανω καθε αναγκη και απαιτηση.”

Το νεο Luxury SUV DS 7 Crossback σας περιμενει να το δειτε απο κοντα και να ανακαλυψετε πολλες πτυχες του χαρακτηρα του, με μια επισκεψη στο εντυπωσιακο DS Store Athens, στο Χαλανδρι (Λ. Κηφισιας 240-242).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!