Σαρώνει τα βραβεία το Peugeot 3008

Με το… καλημερα σε αυτο τον κοσμο, το Peugeot 3008 σαρωνει τα βραβεια για τη σχεδιαση, την πρακτικοτητα και τις καινοτομιες του. Τελευταιο απο αυτα που προσθετει στην ηδη μεγαλη τροπαιοθηκη του, η διακριση International Automotive Festival κερδιζοντας το υψηλου πρεστιζ Grand Prix Award για την καλυτερη σχεδιαση εσωτερικου.

Το Grand Prix Award για την καλυτερη σχεδιαση εσωτερικου, ειναι το 17ο βραβειο που αποσπα το Peugeot 3008 το οποιο, απο τα μεσα του Οκτωβρη που λανσαριστηκε, εχει ηδη αγοραστει απο περισσοτερους απο 60.000 ανθρωπους σε ολο τον κοσμο! Το εσωτερικο του Peugeot 3008 ειναι ΑΡΙΣΤΟ

Οπως και να χει, το βραβειο δεν αποτελεσε εκπληξη για τους ανθρωπους της γαλλικης φιρμας, καθως η μοναδικη σχεδιαση του εσωτερικου διακοσμου με την προσθηκη χαρακτηριστικων υψηλης τεχνολογιας, κανουν το κοκπιτ του Peugeot 3008 μοναδικο, τοσο στην κατηγορια του, οσο και σε πολλες υψηλοτερες.

Ο Gilles Vidal, ο ανθρωπος που ηγειται του τμηματος σχεδιασμου της Peugeot και  παρελαβε το βραβειο για λογαριασμο της εταιρειας, σε μια ειδικη τελετη που ελαβε χωρα πριν λιγες ημερες στο Παρισι, σχολιαζει επ\’ αυτου: “Η εσωτερικη σχεδιαση του νεου Peugeot 3008 προσδιοριζει την ιδανικη ισορροπια μεταξυ της υψηλης τεχνολογιας και των οικολογικων υλικων οπως η φυσικη οξια, η το υφασμα. Το κοκπιτ μπορει να διαμορφωθει αναλογα με τις αναγκες του οδηγου, με επιλεξιμα γραφικα”. 

Ο χωρος επιβατων του νεου Peugeot 3008 ειναι μοναδικος, συνδυαζοντας στοιχεια υψηλης τεχνολογιας, οπως την τελευταια γενια Peugeot i-Cockpit, το συμπαγες οκταγωνικο τιμονι και την οθονη 12 ιντσων που αντικαθιστα τον πινακα οργανων (στανταρ εξοπλισμος).

 Στο κεντρο του ταμπλο, δεσποζει μια μεγαλη οθονη αφης, με τα χειριστηρια που χρησιμοποιουνται πιο  συχνα να βρισκονται τοποθετημενα απο κατω, στη φιλοσοφια των πληκτρων ενος πιανου, προσφεροντας ακρα χρηστικοτητα. Το νεο Peugeot i-Cockpit εκφραζει την αιχμη του δορατος της εταιρειας σε επιπεδο αλληλεπιδρασης οδηγου-οχηματος, θετοντας νεα σχεδιαστικα στανταρντς.

Και τι ειναι το βραβειο αυτο;Καθε χρονο, το International Automobile Festival βραβευει τις πιο ελκυστικες αυτοκινητικες σχεδιαστικες καινοτομιες. Ο αρχιτεκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγειται μιας ομαδας ειδικων κριτων, επιλεγμενων απο ολον τον πλανητη οι οποιοι μαλιστα καταγονται απο χωρους εκτος αυτοκινητου, οπως η μοδα και το design.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!