Σερφάροντας με την Jeep στο… Μόναχο

 

Οπως και το σερφινγκ, η Jeep ειναι συνυφασμενη με την περιπετεια και την απολυτη ελευθερια. Αποδεικνυοντας για ακομα μια φορα οτι η φραση, “Go Anywhere, Do Anything”, ισχυει στο ακεραιο για την Jeep, η θρυλικη μαρκα μας παει για σερφ σε ενα αναπαντεχο σημειο, το οποιο μαλιστα βρισκεται περισσοτερα απο 500χλμ. μακρια απο την πλησιεστερη παραλια.  

  

 

Με δυναμικο σχεδιασμο, στιβαρο χαρακτηρα και εξαιρετικες εκτος δρομου επιδοσεις, καθε αλλο παρα περιεργο ειναι οτι οι φιλοι του σερφ αγαπουν ιδιαιτερα τα μοντελα της Jeep®. Με δυνατοτητα να βρεθουν ακομα και στις πιο απομακρυσμενες παραλιες, τα μοντελα της Jeep μεταφερουν τις σανιδες και τον υπολοιπο εξοπλισμο με ασφαλεια, αλλα και αξεπεραστο στιλ. Αυτο ομως δεν ηταν αρκετο για τη θρυλικη μαρκα που βρηκε ενα σημειο για σερφ που ξεπερνα καθε φαντασια και επιβεβαιωνει με τον καλυτερο τροπο τη φιλοσοφια της Jeep, “Go Anywhere, Do Anything”.

 

 

Απεχοντας περιπου 500χλμ. απο την πλησιεστερη παραλια, το Μοναχο δεν ειναι σιγουρα το πρωτο μερος που φερνει κανεις στο μυαλο του οταν σκεφτεται το σερφ. Η Jeep ομως, με τη βοηθεια του Nick Pescetto, ενος 30χρονου κυνηγου της περιπετειας, αποφασισαν να ξεπερασουν τα ορια της λογικης και να δαμασουν τα κυματα του ποταμου Eisbach που περνα κοντα απο το κεντρο της Γερμανικης πολης. Παρεα με το Jeep Wrangler θα αντιμετωπισουν τα αγριεμενα νερα του ποταμου, ενω τα αδερφια Julian και Alina Froschmeier πηγαν την προκληση ακομα ενα βημα παραπερα, κανοντας σερφ στον ποταμο τη νυχτα!

 

 

Εγκαινιαζοντας μια νεα εποχη με την διαθεση του πρωτοποριακου Plugin Hybrid συστηματος 4xe, η Jeep προσφερει με εναν απολυτα φιλικο προς το περιβαλλον τροπο, υψηλες επιδοσεις, ασφαλεια και δυνατοτητα κινησης ακομα και στις πιο δυσκολες εκτος δρομου διαδρομες. Παραλληλα η δυνατοτητα κινησης με αμιγως ηλεκτρικη κινηση και αυτονομια 50χλμ., καθιστουν τα Jeep 4xe το ιδιο καταλληλα για τις πιο απομακρυσμενες διαδρομες, αλλα και τα κεντρα των πολεων. Ξεκινωντας με τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe που θα ειναι διαθεσιμα στην Ελληνικη αγορα απο τον προσεχη Σεπτεμβριο, η τεχνολογια Plugin Hybrid ενισχυει τις ηδη υψηλες δυνατοτητες των μοντελων της Jeep, προσδιδοντας τους επιπλεον χαρακτηριστικα που τα καθιστουν τα πιο ικανα και φιλικα προς το περιβαλλον Jeep που κατασκευαστηκαν ποτε.     

 

 

Το εντυπωσιακο video με τους σερφερς να κανουν το αγαπημενο τους αθλημα στο Μοναχο παρεα με το Jeep Wrangler ειναι διαθεσιμο παρακατω :

https://www.youtube.com/watch?v=LepvVhZrUfU

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!