Σε 3 χρώματα το special edition GT-R

Αφου της δωρισε ενα, αποφασισε να την τιμησει με μια ειδικη εκδοση, αφιερωμενη σε αυτη. Ο λογος για την πρωταθλητρια του τενις στο Grand Slam, Naomi Osaka και τη Nissan, με το GT-R


Η ιαπωνικη μαρκα δημιουργησε μια περιορισμενης παραγωγης εκδοση του GT-R, που θα ειναι διαθεσιμη σε τρια χρωματα και θα ανοιξει το “βιβλιο” παραγγελιων για αυτη τη special edition του Godzilla, με σκοπο να τιμησει την συνεργασια  της με την τενιστρια.



Για την περισταση, η Nissan σχεδιαζει να κατασκευασει εως και 50 αυτοκινητα, με εξατομικευμενες προδιαγραφες που βασιζονται στην εκδοση Premium του Nissan GT-R. To μοντελο θα προσφερεται με τρεις επιλογες χρωματος : Midnight Opal, Brilliant White Pearl και Meteor Flake Black Pearl.


Η Osaka, η οποια “χριστηκε” πρεσβειρα της  Nissan,  λιγες μερες αφοτου κατεκτησε το πρωτο της πρωταθλημα στο  Grand Slam, συνεδραμε στην επιλογη των σχεδιων για τα χρωματα της ειδικης εκδοσης του GT-R. 


Για το αναμνηστικο μοντελο, εχουν αναπτυχθει τρια νεα σχεδια χρωματων εσωτερικου και μπορουν να συνδυαστουν με οποιοδηποτε απο τα χρωματα του αμαξωματος.


Το αυτοκινητο ερχεται με στοπ φωτα LED υψηλης σταθμης, στην πισω ανθρακονηματινη αεροτομη, καθως και με μια χρυση “ταυτοτητα”  πλαισιου στον κινητηρα.


Οι τιμες για το συγκεκριμενο supercar, που θα πωληθει αποκλειστικα στην Ιαπωνια, θα ανακοινωθουν τον επομενο μηνα. 


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!