Σκυτάλη στην αλληλεγγύη με τη Renault Passion for Running Team

Περα απο μια δημοφιλη αθλητικη διοργανωση, τα Street Relays ξεχωριζουν και για τον ιδιαιτερα κοινωνικο τους χαρακτηρα, με τους δρομεις μεσω της συμμετοχης τους να ενισχυουν κοινωφελη ιδρυματα.

Τα Street Relays εχουν κερδισει το κοινο χαρη στη φιλοσοφια τους, η οποια προβαλλει με τον καλυτερο τροπο την ιδεα της συνεργασιας, της ομαδικοτητας και της φιλιας, επιτρεποντας σε ολους τους δρομεις, ανεξαρτητου ηλικιας και φυσικης καταστασης, να συμμετεχουν σε αυτη τη γιορτη της αθλησης. Εξισου σημαντικο χαρακτηριστικο αυτης της ξεχωριστης διοργανωσης που υποστηριζει η Renault, ειναι η στηριξη κοινωνικων φορεων με τοπικη η και ευρυτερη δραση. Με αφετηρια τον πρωτο αγωνα της χρονιας, τα Street Relays υποστηριξαν το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Καλαματας, ενω στον αγωνα που ολοκληρωθηκε προσφατα στη Γλυφαδα περισσοτεροι απο 1.700 δρομεις ετρεξαν για το Make-A-Wish (Κανε-Μια-Ευχη-Ελλαδας).


Στον προσεχη αγωνα που θα πραγματοποιηθει στην Καβαλα την Κυριακη 24 Απριλιου, οι δρομεις θα τρεξουν για το ιδρυμα «Αγια Μαρινα  – Μεριμνα για το ειδικο παιδι». Η Renault βρισκομενη στο πλευρο των Street Relays δινει την ευκαιρια σε οσους το επιθυμουν να τρεξουν με την παρεα τους συμμετεχοντας με τις ομαδες “Renault Passion for Running”. Το μονο που χρειαζεται για ενταχθει κανεις στις συγκεκριμενες ομαδες ειναι να αποστειλει τα στοιχεια του (ονοματεπωνυμο και μεγεθος t-shirt) στο renaultinfo@renault.gr το αργοτερο μεχρι το βραδυ της Πεμπτης 21 Απριλιου.     

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QJyRtLFM2X0]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!