Σκυτάλη στη Renault, σκυτάλη στο περιβάλλον!

Στα πλαισια της υποστηριξης της στην αθλητικη διοργανωση των Βικος Street Relays, η Renault με αφετηρια τον αγωνα στην πολη των Ιωαννινων που θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 10 Ιουνιου, συνδεει την αγαπη για την αθληση με την αγαπη προς το περιβαλλον, αλλα και την οικονομικη οδηγηση.

Τα Βικος Street Relays εχουν ξεχωρισει τοσο για τον αθλητικο τους χαρακτηρα οσο και για το κοινωνικο τους προσωπο. Η Renault, υποστηριζοντας για δευτερη χρονια αυτη την ξεχωριστη διοργανωση δινει το στιγμα της ως μια εταιρεια με απολυτα ανθρωποκεντρικο χαρακτηρα ο οποιος τονιζεται και μεσω της υπογραφης της Passion for Life.


Η Renault μεσω και της πολυετους εμπλοκης της με την Formula 1 εχει αναπτυξει μια σειρα τεχνολογιων που ως στοχο εχουν να μειωσουν την καταναλωση καυσιμου και παραλληλα τις εκπομπες ρυπων, προσφεροντας υψηλες αποδοσεις με το ελαχιστον δυνατο περιβαντολλογικο αποτυπωμα. Με αφετηρια τον αγωνα των Βικος Street Relays που θα πραγματοποιηθει στην ομορφη πολη των Ιωαννινων το Σαββατο 10 Ιουνιου, η Renault ξεκινα ενα διαφορετικο διαγωνισμο οικονομιας καυσιμου με στοχο να προβαλει τα οφελη της σωστης οδηγησης.
Το Renault ECO2 Challenge απευθυνεται σε ολους οσους θα συμμετεχουν ως δρομεις στον αγωνα και τους προ(σ)καλει να οδηγησουν τα νεα μοντελα της Renault γυρω απο το Καστρο της πολης ακριβως δηλαδη στη διαδρομη που θα τρεξουν- επιτυγχανοντας την ελαχιστη καταναλωση καυσιμου. Οι διαγωνιζομενοι θα εχουν στο πλευρο τους τοσο τους αποδοτικους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου της Renault, οσο και το προηγμενο συστημα ECO2 της εταιρειας, το οποιο εκτος απο τον περιορισμο της καταναλωσης δινει πληροφοριες-συμβουλες σε πραγματικο χρονο ωστε ο οδηγος να βελτιωσει τον τροπο οδηγησης του.
Με αφετηρια το ξενοδοχειο Du Lac οπου την Παρασκευη 9 Ιουνιου θα πραγματοποιουνται οι εγγραφες για τον αγωνα, απο τις 14:30 εως και τις 19:00 οι αθλητες θα μπορουν να λαμβανουν μερος σε αυτο τον ξεχωριστο διαγωνισμο κανοντας παραλληλα και μια πρωτη αναγνωριση της διαδρομης που θα τρεξουν την επομενη ημερα. Με βαση την καταναλωση που θα πετυχουν, αλλα και τη βαθμολογια που βγαζει το συστημα ECO2 στη οθονη του R-Link2 θα ανακηρυχτει ο νικητης του 1ου Renault ECO2 Challenge, τον οποιο θα περιμενει και μια ξεχωριστη εκπληξη απο το νεο Renault MEGANE.  

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!