Σκυταλοδρομίες για καλό σκοπό

Για ακομα μια χρονια, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαρακης, συμμετεχει ενεργα στην ενισχυση ξεχωριστων αθλητικων οργανωσεων με την υποστηριξη της στο θεσμο των Street Relays.

Συνεχιζοντας την υποστηριξη της σε αθλητικα δρωμενα τα οποια περα απο το αθλητικο τους πνευμα ξεχωριζουν και για το εντονα κοινωνικο τους χαρακτηρα, η Teoren Motors B. N. Θεοχαρακης στηριζει το θεσμο των Street Relays. Προκειται για μια πρωτοποριακη διοργανωση σκυταλοδρομιας που απευθυνεται σε ολο τον κοσμο ανεξαρτητου φυσικης καταστασης και οπου οι αγωνιζομενοι συμμετεχουν σε ομαδες 2 η 4 ατομων. Για το 2016, οκτω πολεις σε ολη την Ελληνικη επικρατεια θα φιλοξενησουν τα Street Relays, με τη σκυταλη να «τρεχει» απο πολη σε πολη μεταφεροντας το μηνυμα του αθλητισμου, της αλληλεγγυης και της ομαδικης συνεργασιας.
Στο πλευρο της διοργανωσης θα βρισκεται η Renault που θα υποστηριξει και τους οκτω αγωνες που θα πραγματοποιηθουν το 2016, με αφετηρια την Κυριακη 20 Μαρτιου στην πολη της Καλαματας. Η κοινωνικη προσφορα με την προβολη και ενισχυση ιδρυματων που παραγουν κοινωφελες εργο, σε παραλληλη πορεια με την αναδειξη του αθλητικου και ομαδικου πνευματος καθιστουν τα Street Relays μια πραγματικα μοναδικη διοργανωση με βασεις και φιλοσοφια που ταιριαζουν απολυτα με την υπογραφη της Renault Passion for Life.

Προγραμμα Βικος Street Relays 2016
Καλαματα 20 Μαρτιου
Γλυφαδα 10 Απριλιου
Καβαλα 24 Απριλιου
Κοζανη 22 Μαϊου
Ιωαννινα 4 Ιουνιου
Θεσσαλονικη 24 Σεπτεμβριου
Λαρισα 15 Οκτωβριου
Πειραιας 6 Νοεμβριου

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!