Στην Ελλάδα το νέο Opel Astra

Η ιστορια της Opel με τα συμπαγη μοντελα ξεκινησε με το Kadett το 1936 και συνεχιζεται μεχρι σημερα με το νεο Astra, την 11η γενια ενος συμπαγους μοντελου Opel. Εχουν κατασκευαστει συνολικα 24 εκατομμυρια αυτοκινητα Kadett και Astra. Το  νεο μοντελο ειναι επισης η επιτομη της σχεδιαστικης φιλοσοφιας της Opel με την αναγλυφη σχεδιαση και τις ρεουσες γραμμες. Επιπλεον, δειχνει πιο δυναμικο και λεπτοτερο απο ποτε. Με λιγα λογια: το νεο Astra συνδυαζει την αποδοση με τη κομψοτητα και θα επαναπροσδιορισει την κατηγορια των συμπαγων με κορυφαιες καινοτομιες– ειτε σαν πενταθυρο η σαν εκδοση Sports Tourer που επισης γιορτασε το ντεμπουτο του στο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης και θα λανσαριστει τους προσεχεις μηνες.

«Το νεο Astra θα συνεχισει την παραδοση της Opel να κανει τις καινοτομιες των υψηλοτερων κατηγοριων προσιτες στο ευρυ κοινο. Ταυτοχρονα θα σηματοδοτησει την εναρξη μιας νεας εποχης στην Opel κανοντας ενα τεραστιο αλμα εμπρος.» δηλωσε ο Γιαννης Πασσαδης, Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της GM Hellas. «Το νεο Astra ειναι οδηγοκεντρικο, ελαφρυτερο, μικροτερο εξωτερικα, μεγαλυτερο εσωτερικα. Στο Astra θα φιλοξενουν μονο κινητηρες τελευταιας γενιας. Πολυαριθμες τεχνολογιες και συστηματα υποστηριξης απο ανωτερες κατηγοριες αυξανουν τα επιπεδα ανεσης και ασφαλειας για τους επιβατες του Astra οπως το επαναστατικο, νεο προσαρμοζομενο συστημα φωτισμου IntelliLux LED® matrix light, που ηδη βραβευτηκε με το SAFETYBEST 2015»

Astra 1.0 105 PS Excellence: 18.040€
Astra 1.6 CDTi 110 PS Business: 18.721€
Astra 1.6 CDTi 136 PS Excellence: 20.884€
Astra 1.6 CDTi 136 PS Dynamic: 23.070€
Astra CDTi 136 PS Auto Excellence: 22.201€

 


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vo4VIokve_s]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!