Στη Μασαλία, τα Nissan e-NV200… επελαύνουν

Στη γαλλικη και τοσο συνδεδεμενη ιστορικα και πολιτισμικα με την Ελλαδα, μητροπολη της Μασσαλιας, κατι αλλαζει. Στους δρομους της, η εταιρεια μεταφορων και logistics Cogepart, ετοιμαζεται να \”ριξει\” τα πρωτα 10 e-NV200 XL Voltia, τα οποια παρελαβε απο τη Nissan και θα τα δρομολογησει για παραδοση αγαθων στην ευρυτερη περιοχη. 


Η Cogepart, με την ενσωματωση των αμιγως ηλεκτρικων e-NV200 XL Voltia στον στολο των οχηματων της, σκοπευει να ενισχυσει το θετικο περιβαλλοντικο της αποτυπωμα,  στο πλαισιο της στρατηγικης της να καταστει πιο υπευθυνη και βιωσιμη εταιρεια παροχης μεταφορικων υπηρεσιων, στην μητροπολη της Μασσαλιας. 


Το e-NV200 XL Voltia αποτελει  μια πολυ ευελικτη μετατροπη του αξιοπιστου ηλεκτρικου φορτηγου Nissan e-NV200. Το νεο μοντελο εχει ηδη επιλεχθει ως το ιδανικο οχημα μηδενικων εκπομπων ρυπων, απο  τις μεγαλυτερες επιχειρησεις αστικου εφοδιασμου και διανομων, σε ολη την Ευρωπη.


Το e-NV200 ενισχυει τη φημη του ως το ιδανικο οχημα για αστικες παραδοσεις, καθως ολο και περισσοτεροι διανομεις  και  κατοικοι πολεων, εκτιμουν τη σχεδον αθορυβη λειτουργια του και τις μηδενικες εκπομπες ρυπων.

Διευρυνοντας την ποικιλομορφια της γκαμας του  e-NV200, το e-NV200 XL Voltia προσφερει ενα συμπαγες αμαξωμα και μεγαλη χωρητικοτητα φορτιου. Με χωρο φορτωσης 8m3, το νεο μοντελο επεκτεινει τον ανταγωνιστικο χωρο φορτωσης του τυπικου e-NV200 κατα 90%. Αυτο επιτρεπει στις επιχειρησεις να πραγματοποιουν λιγοτερα δρομολογια σε καθε γυρο παραδοσης, βελτιστοποιωντας τις λειτουργιες και εξοικονομωντας χρονο.


Το νεοτερο μελος της γκαμας του  e-NV200 εχει σχεδιαστει με γνωμονα την ευελιξια και την πρακτικοτητα. Συνδυαζοντας εναν επιμηκη χωρο φορτωσης με εναν εκτεταμενο χωρο οροφης, το φορτηγο των 8m3 επιτρεπει στους οδηγους να φορτωνουν ευκολα φορτιο, διασφαλιζοντας την ανεση τους. Το φορτηγο ειναι επισης πολυ ευελικτο στο δρομο, με εναν βελτιστοποιημενο κυκλο στροφης,  που το κανει ιδανικο στους δρομους της πολης. 

Το e-NV200 XL Voltia επωφελειται επισης απο την τεχνολογια που εμπνεεται απο τον δοκιμασμενο κινητηρα του Nissan LEAF. Το μοντελο ειναι εξοπλισμενο με την μπαταρια 40kWh της Nissan και με ενσωματωμενο φορτιστη CHAdeMO για γρηγορη δυνατοτητα φορτισης DC (συνεχους ρευματος),  καθιστωντας το τελεια λυση για ευελικτες αστικες διανομες.

Παραλληλα με τον αποτελεσματικο κινητηρα, η εξυπνη τεχνολογια διαχειρισης ενεργειας ενισχυει ακομη περισσοτερο τα διαπιστευτηρια βιωσιμοτητας του e-NV200 XL Voltia.

Η λειτουργια Β βελτιστοποιει την ανακτηση ενεργειας κατα την πεδηση προκειμενου να επαναφορτιστει η μπαταρια εν κινησει, ενω η λειτουργια ECO διαχειριζεται την ισχυ εξοδου με γνωμονα την βελτιστη  διατηρηση της χωρητικοτητας της μπαταριας. Οι παραπανω λειτουργιες, οταν χρησιμοποιουνται μαζι,  μεγιστοποιουν την αυτονομια του οχηματος και βοηθουν τον οδηγο να κανει περισσοτερα χιλιομετρα σε καθε δρομολογιο.

Στην Ελλαδα, η Nissan προσφερει τα αμιγως ηλεκτρικα Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τωρα μπορουν αποκτηθουν απο ιδιωτες και επαγγελματιες (ταξι, αστικες διανομες κ.α.)  με σημαντικα κινητρα και οφελη, στο πλαισιο των κυβερνητικων μετρων για την Ηλεκτροκινηση. Περισσοτερες πληροφοριες για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan ειναι διαθεσιμες εδω.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!