Στις 14 Νοεμβρίου, έχει Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα!

 Που πηγαν εκεινες οι εποχες που, χωρις μιζερια, περιμεναμε την ωρα να γινει η επομενη Εκθεση Αυτοκινητου; Που γκρινιαζαμε για τα κλειδωμενα αμαξια στα stands των εταιρειων, που αφιερωναμε μια μερα ολοκληρη για να κατσουμε ενα προς ενα στα καθισματα ολων των αυτοκινητων -κι ας μη μας αρεσαν ολα; Εδω ειναι!


Παρα την κριση, αντι να χαλβαδιαζουμε σαν τον φτωχο συγγενη (που ειμαστε) τα μοντελα της 66ης Διεθνους Εκθεσης Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, ΙΑΑ 2015, περιμενουμε τη σειρα μας. Γιατι, σκυταλη τωρα παιρνει για την Ελλαδα, η Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθει απο τις 14 εως 22 Νοεμβριου, στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας, πρωην Δυτικο Αεροδρομιο.

Το πλεον ευχαριστo ειναι οτι, τα περισσοτερα καινουργια μοντελα καθως και οι εκδοσεις, που πρωταγωνιστησαν στην γερμανικη εκθεση και ενδιαφερουν την ελληνικη αγορα, θα βρισκονται στον χωρο της Εκθεσης.

Οι νεες προτασεις των κατασκευαστων, θα πραγματοποιησουν την πανελληνια πρεμιερα τους, κατω απο τον αττικο ουρανο, κατα την διαρκεια της Εκθεσης Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», και θα αποτελεσουν την απαντηση της διεθνους αυτοκινητοβιομηχανιας στις νεες τασεις και αναγκες των καταναλωτων.

Στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας, στο πρωην Δυτικο Αεροδρομιο, οι εισαγωγεις- αντιπροσωποι και οι συνεργατες τους εχουν ηδη ξεκινησει την προετοιμασια των περιπτερων και την οργανωση των Test Drives
 
Τα περιπτερα των εισαγωγεων αντιπροσωπων ειναι αναβαθμισμενα και δινουν μια ξεχωριστη λαμψη σε ολη την εκθεση, διαμορφωνοντας ενα περιβαλλον ελκυστικο για τους φιλους του αυτοκινητου και τους επισκεπτες της εκθεσης.

Συμμετεχει η συντριπτικη πλειοψηφια των εισαγωγεων αντιπροσωπων οπως: 
Alfa Romeo,Audi, BMW , Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan,Peugeot, Renault, Seat,Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Επισης, υπαρχουν και προϊοντα, τα οποια ειναι συνδεδεμενα με το αυτοκινητο και τις δραστηριοτητες after sales  που προκυπτουν, απο την χρηση και την συντηρηση του.

Συνοπτικα, η Εκθεση σε αριθμους 

– Στεγασμενος κλιματιζομενος χωρος: 10.000 τ.μ.
– Χωρος ειδικα διαμορφωμενος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.– Προβολεις ειδικων προδιαγραφων: 400.
– Διαφημιστικα σταντ που οριοθετουν την εκθεση: 200.
 -Δωρεαν φυλασσομενο παρκινγκ για: 5.000 αυτοκινητα

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!