Στις 14 Νοεμβρίου, έχει Έκθεση Αυτοκινήτου!

Εαν υπαρχει κατι σε αυτη τη χωρα που δεν θα πεθανει ποτε, ειναι η αγορα αυτοκινητου. Ετσι, δεν θα μπορουσε παρα να ειναι κατι παραπανω απο ενδιαφερουσα η εκθεση αυτοκινητου Αυτοκινηση 2015, που φετος, θα ανοιξει τις πυλες της στις 14 Νοεμβριου… .

Καθως η 66η Διεθνης Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης ΙΑΑ(17-27 Σεπτεμβριου), μπαινει στην τελικη ευθεια, θελουμε να σας δωσουμε μερικα σημαντικα στοιχεια για την Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθει απο τις 14 εως 21 Νοεμβριου, στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας, πρωην Δυτικο Αεροδρομιο.

Στην 66η Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης ΙΑΑ – την μεγαλυτερη εκθεση που γινεται στην Ευρωπη –  προγραμματιστηκε η παγκοσμια πρεμιερα δεκαδων νεων μοντελων και τεχνολογιων, που θα αλλαξουν την ροη της διεθνους αυτοκινησης.

Συμφωνα με τα πρωτα επισημα στοιχεια, τα νεα μοντελα που ενδιαφερουν την ελληνικη αγορα, αμεσως μετα την Φρανκφουρτη, θα ερθουν στην Ελλαδα. Κατω απο τον αττικο ουρανο, κατα την διαρκεια της Εκθεσης Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιησουν την πανελληνια πρεμιερα τους.

Αναμενεται, να συμμετασχει η συντριπτικη πλειοψηφια των εταιρειων που εκπροσωπουν στην Ελλαδα τις δημοφιλεις αυτοκινητοβιομηχανιες. Επισης, θα υπαρχουν και τα προϊοντα, τα οποια ειναι συνδεδεμενα με το αυτοκινητο και τις δραστηριοτητες που προκυπτουν, απο την χρηση και την συντηρηση του.

Το ενδιαφερον των εκθετων ειναι μεγαλο, γιατι εχει εκτιμηθει απο το συνολο του κλαδου, η αξια της εκθεσης, καθως και η μεγαλη δυνατοτητα προβολης των προϊοντων τους, μεσα απο την μοναδικη διοργανωση υψηλου επιπεδου, που γινεται σε ελληνικο εδαφος.
Μια εκθεσης θεσμος για την ελληνικη αγορα.
 
Παραλληλα σε συνεργασια με τους εκθετες, δημιουργουμε ολες τις προϋποθεσεις, για την καλυτερη δυνατη προβολη των προϊοντων, καθως και την ανεση των επισκεπτων. Ειδικευμενοι αρχιτεκτονες και τεχνιτες, εχουν αναλαβει την αναβαθμιση του χωρου και την εξασφαλιση της καταλληλης αισθητικης.

Περισσοτερες πληροφοριες, σχετικα με την 66η Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης ΙΑΑ(17-27 Σεπτεμβριου), μπορειτε να αναζητησετε στην επισημη ιστοσελιδα της διοργανωσης. Ακολουθει το link: 
http://www.iaa.de/en/about-the-iaa/iaa-dates/

Πληροφοριες για την Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» :  http://autokinisi.gr/

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!