Στις 5 Νοεμβρίου εκκινεί το 37ο Ράλλυ Παλάδιο


Η φετινη εκδοχη του αγωνα, περιλαμβανει και Χορηγο Ονομασιας, καθως η Εταιρεια \”Seajets\” θα βρεθει για ακομη μια φορα κοντα σε ενα σημαντικο γεγονος του μηχανοκινητου αθλητισμου, αποδεικνυοντας ξανα εμπρακτως την αγαπη για το σπορ.

Το Seajets 37o Ραλλυ Παλαδιο, οπως ειναι η φετινη του ονομασια, θα εχει για ακομη μια χρονια ως επικεντρο τη Νεα Περαμο Μεγαρων, που εχει στεγασει επιτυχως το επικεντρο του αγωνα οχι μονο περυσι, αλλα πολλες φορες στο παρελθον και φετος θα φιλοξενησει ξανα τους χωρους Εκκινησης, Τερματισμου, Service Park και Park Ferme. Ο αγωνας ειναι απαραλλαχτος σε σχεση με περυσι, καθως θα περιλαμβανει συνολικα 7 Ειδικες Διαδρομες (Ανω Αλεποχωρι, Αγιος Ιωαννης, Μελετακι). Οι Ειδικες Διαδρομες Ανω Αλεποχωρι (5,06 χιλιομετρα) και \’Αγιος Ιωαννης (8,15 χιλιομετρα) θα διεξαχθουν δυο φορες, ενω το ταχυτατο Μελετακι (7,98 χιλιομετρα) θα περιλαμβανει 3 περασματα για τα πληρωματα, διαμορφωνοντας ετσι εναν αγωνα μηκους 50,36 αγωνιστικων χιλιομετρων. 

Το Seajets 37ο Ραλλυ Παλαδιο προσμετρα στο Περιφερειακο Κυπελλο Ασφαλτινων Ραλλυ Κεντρικης Ελλαδος, αποτελωντας τον 5ο και τελευταιο γυρο του συγκεκριμενου θεσμου, ενω ταυτοχρονα θα αποτελεσει τον επιλογο και για το Πανελληνιο Πρωταθλημα Ραλλυ Ιστορικων Αυτοκινητων.  

Για ακομη  μια χρονια, την προσπαθεια της Start Line θα στηριξει η Τοπικη Αυτοδιοικηση, αφου το Seajets 37ο Ραλλυ Παλαδιο θα βρισκεται υπο την αιγιδα του Δημου Μεγαρεων, ενω ταυτοχρονα διαθετει την υποστηριξη του Δημου Μανδρας-Ειδυλλιας, της Δημοτικης Κοινοτητας και του Εμπορικου Συλλογου Νεας Περαμου. 

Seajets 37ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ – ΠPOΓPAMMA
Εναρξη Εγγραφων Συμμετοχης: Δευτερα 17 Οκτωβριου
Ληξη Εγγραφων Συμμετοχης: Παρασκευη 20 Οκτωβριου, ωρα 22:00
Διανομη βιβλιου Διαδρομης (Road Book): Παρασκευη 28 Οκτωβριου
Δημοσιευση πινακα συμμετεχοντων: Τριτη 1 Νοεμβριου
Ληξη Αναγνωρισεων: Παρασκευη 4 Νοεμβριου, ωρα 17:23  (με τη δυση του ηλιου)
Διοικητικος ελεγχος & Ελεγχος Εξακριβωσης: Παρασκευη 4 Νοεμβριου, (ωρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γεφυρα Ασπροπυργου)
Διανομη εντυπων και αριθμων συμμετοχης: Παρασκευη 4 Νοεμβριου, (ωρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γεφυρα Ασπροπυργου)
1η Συνεδριαση Αγωνοδικων: Παρασκευη 4 Νοεμβριου, ωρα 20:30 (ΚΤΕΟ Ασπροπυργου)
Δημοσιευση πινακα εκκινουντων/ωραρια εκκινησης:  Παρασκευη 4 Νοεμβριου, ωρα 21:00 (ΚΤΕΟ Ασπροπυργου)
Εκκινηση αγωνα: Σαββατο 5 Νοεμβριου, ωρα 09:00 (Λιμανι Νεας Περαμου Μεγαρων)
Τερματισμος αγωνα:  Σαββατο 5 Νοεμβριου, ωρα 16:08  (Λιμανι Νεας Περαμου Μεγαρων)
Τελικος Τεχνικος Ελεγχος: Σαββατο 5 Νοεμβριου (Χωρος τερματισμου)
Ανακοινωση Καταταξης: Σαββατο 5 Νοεμβριου, ωρα 17:45  (Γραμματεια)
Απονομη Επαθλων: Σαββατο 5 Νοεμβριου, ωρα 18:30 (Πολιτιστικο Κεντρο Νεας Περαμου)

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!