Στις 500.000 Έφτασαν οι Παραγγελίες για το Opel Mokka

Το Opel Mokka, το bestseller των SUV, πετυχε νεο οροσημο παραγωγης 500.000 μοναδων. Εδω και τρια χρονια περιπου, απο τοτε που λανσαριστηκε, το Mokka δεν σταματα να εντυπωσιαζει με το ελκυστικο στυλ, την κορυφαια πρακτικοτητα, τους οικονομικους κινητηρας και τις υπερσυγχρονες τεχνολογιες οπως το συστημα adaptive all-wheel drive. Επιπλεον, οι ιδιοκτητες του Mokka μπορουν να απολαμβανουν τις υπηρεσιες προσωπικης συνδεσιμοτητας και εξυπηρετησης του Opel OnStar, που ανταποκρινεται με το πατημα ενος μπουτον. Με τετοια προσοντα, το συμπαγες SUV εχει κατακτησει πολυαριθμες διακρισεις. Το Opel Mokka ειναι δυο φορες νικητης του βραβειου “All-wheel Drive Car of the Year” και του τιτλου “Company Car of the Year” (Εταιρικο Αυτοκινητο της Χρονιας).

«Οσοι αναζητουν ενα στιβαρο, συμπαγες SUV με υψηλο επιπεδο λειτουργικοτητας και αριστη ποιοτητα σε προσιτες τιμες οδηγουν Opel Mokka,» δηλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπροεδρος Πωλησεων & Aftersales Opel Group. «Οι πελατες αγαπουν τα οσα προσφερει το δημοφιλες μας SUV, γι’ αυτο συχνα κατατασσεται πρωτο σε ταξινομησεις στην κατηγορια του. Μακροπροθεσμα, το Mokka ειναι αναμφισβητητα αναμεσα στα τρια SUV με τις περισσοτερες ταξινομησεις.» Σε ολη την Ευρωπη, το Mokka σημειωσε αυξηση πωλησεων 16% το 2015.


Συνταγη επιτυχιας: Συγχρονοι κινητηρες, all-wheel drive, εξαιρετικη συνδεσιμοτητα

Το Mokka ειναι απολυτως καταλληλο για καθημερινη χρηση καθως μπορει να μεταφερει μεχρι πεντε ατομα με εξωτερικο μηκος μολις 4,28 m. Επιπλεον, εφοδιαζεται με βελτιωμενους και ισχυρους κινητηρες οπου ξεχωριζουν οι οικονομικοι, τελευταιας γενιας turbo diesel. Σε συνδυασμο με εξαρι χειροκινητο κιβωτιο, οι κινητηρες diesel, που διατιθενται σε εκδοσεις 81 kW/110 hp η 100 kW/136 hp, καταναλωνουν 4.3-4.1 lit / 100 km, που αντιστοιχει με εκπομπες CO2 114-106 g / km, στο μικτο κυκλο. Ο “μεγαλος” diesel μπορει επισης να συνδυαστει με adaptive all-wheel drive (Καταναλωση μικτου κυκλου: 4,7-4,5 l/100 km: εκπομπες CO2: 124-119 g/km). Το συστημα 4×4 αναγνωριζει αυτοματα τις αυξημενες αναγκες προσφυσης και κατανεμει αναλογα την ισχυ, κατι που  αυξανει σημαντικα την ενεργητικη ασφαλεια κυριως σε υγρες και ολισθηρες συνθηκες.

Ομως το bestseller της Opel εκτος απο high-tech συστηματα οδηγησης προσφερει και εξαιρετικη συνδεσιμοτητα. Οπως πολλα ακομα μοντελα Opel, το Mokka διατιθεται τωρα με Opel OnStar. Το συστημα προσωπικης συνδεσιμοτητας και εξυπηρετησης προσφερει μια ευρεια γκαμα υπηρεσιων απο Automatic Crash Response (Αυτοματη Αποκριση σε Περιπτωση Συγκρουσης) και Roadside Assistance (Οδικη Βοηθεια) μεχρι remote Vehicle Diagnostics (Διαγνωση Οχηματος απο Αποσταση) μεσω της εφαρμογης smartphone myOpel η ενα ισχυρο 4G/LTE Wi-Fi hotspot για μεχρι επτα συσκευες. To Opel OnStar θα λανσαριστει στην Ελληνικη αγορα μεσα στον Σεπτεμβριο του 2016.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!