Στον ομορφότερο αγώνα δρόμου, το Ladies Run, τρέχει το Nissan JUKE

Το 5ο  Ladies Run θα διεξαχθει και φετος στον πανεμορφο Αστερα Βουλιαγμενης στις 16 Οκτωβριου, με το Nissan JUKE να ενισχυει την προσπαθεια των συμμετεχουσων σε αυτον τον μοναδικο αγωνα τρεξιματος, αποκλειστικα για γυναικες.

Οι ladies που θα συμμετεχουν στον ξεχωριστο αυτον αγωνα, θα εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα το πρωτοποριακο compact crossover της Nissan που εκτος απο την μοναδικη εμφανιση, διαθετει μια σειρα απο συναρπαστικες και καινοτομες  τεχνολογιες, με πολυ δοση στυλ. Επιπλεον, η “καυτη” εκδοση NISMO RS του JUKE με τους 218 ιππους, θα αναλαβει τον ρολο του official car στον αγωνα, ως προπορευομενο οχημα.

Μεγαλο ατου στο Nissan JUKE, αποτελει το προγραμμα εξατομικευσης που το συνοδευει, ως μερος της συνολικης εμπειριας που μπορει να απολαυσει ο νεος ιδιοκτητης του, χαρη στα νεα πακετα εξατομικευσης του Nissan Design Studio. Τα συγκεκριμενα πακετα προσαρμογης του JUKE , παρεχουν την ευκαιρια  προσθηκης μεμονωμενων “πινελιων” σε αυτο, με μια σειρα απο χρωματα και αξεσουαρ, προκειμενου να προσαρμοσει o/η τυχερος/η οδηγος του την εμφανιση του εσωτερικου και εξωτερικου σε αυτο που τον/την εκφραζει.

H Nissan ευχεται Καλη Επιτυχια σε ολες τις ladies που θα αγωνιστουν στην μοναδικη αυτη εμπειρια τρεξιματος!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!