Στο τέλος του 2018 έρχεται το Hyundai i30 Fastback N

Τωρα που πηρε… φορα η Hyundai, ποιος τη σταματαει! Η κορεατικη μαρκα προχωρα, αυτο το διαστημα, στην αναπτυξη του τριτου μοντελου της σειρας υψηλων επιδοσεων N, στο Τεχνικο Κεντρο της εταιρειας στο Nurburgring. Αυτες τις εβδομαδες, το μοντερνο περνα αξιολογησεις επιδοσεων και ανθεκτικοτητας και, ως το τελος του τρεχοντος ετους, το νεο i30 Fastback Ν θα ειναι διαθεσιμο για παραγγελιες. 


Η Hyundai Motor λοιπον, βρισκεται στο τελικο σταδιo αναπτυξης του επομενου μοντελου της αναπτυσσομενης γκαμας των αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων που φερουν το λογοτυπο N: Το νεο i30 Fastback N. Οι δοκιμες του πρωτοτυπου βρισκονται σε εξελιξη και περιλαμβανουν εκτεταμενες αξιολογησεις σε διαφορετικα οδοστρωματα σε ολη την Ευρωπη. Μεταξυ των δοκιμων βρισκεται η διασημη πιστα  Nordschleife στο Nurburgring της Γερμανιας, οπου η Hyundai στεγαζει ιδιοκτητο Τεχνικο Κεντρο. Η διαδρομη και οι δημοσιοι δρομοι γυρω απο την περιοχη ειναι μεταξυ αυτων που χρησιμοποιουνται για την αξιολογηση των επιδοσεων και της ανθεκτικοτητας, βοηθωντας στην προετοιμασια του μοντελου, το οποιο αποτελει το τριτο μοντελο Ν, μετα απο το 5θυρο i30 N και το Veloster N.


Ξεκινωντας την εμπορικη του πορεια νωριτερα αυτο το ετος, το i30 Fastback αποτελει μια εξαιρετικη επιλογη – ειναι το μοναδικο 5θυρο κουπε στην κατηγορια του – το οποιο επεκτεινει την επιτυχημενη οικογενεια του i30. Το νεο i30 Fastback N θα αναβαθμισει το αυτοκινητο, βελτιωνοντας τον εκλεπτυσμενο σχεδιασμο του πρωτοτυπου μοντελου σε συνδυασμο με τα χαρακτηριστικα BRM-raising του 5θυρου αδελφου του i30 N.

Περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το νεο i30 Fastback N θα ανακοινωθουν αργοτερα μεσα στο 2018. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!