Τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ, ο φονικός σεισμός και τα 100 χρόνια ιστορίας

Με αφορμη την συμπληρωση 100 χρονων απο την ιδρυση της ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber στις 13 Οκτωβριου του 1917, την πληρη καταστροφη των εγκαταστασεων της, απο τον φονικο σεισμο Great Kanto, την 1η Σεπτεμβριου του 1923 και την αναγεννηση μεσα απο τις σταχτες τις 5 χρονια μετα, η βιομηχανια ελαστικων δημιουργησε ενα micro-site που αναδεικνυει τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην ιστορια και τα προϊοντα της.

«Τα γραφεια, το εργοστασιο, οι αποθηκες , ολα μετατραπηκαν σε σταχτες μολις δυο χρονια και λιγους μηνες μετα το ανοιγμα του εργοστασιου, οταν ο σεισμος Great Kanto επληξε την 1η Σεπτεμβριου του 1923. Σημαντικα εγγραφα καταστραφηκαν επισης απο τη φωτια. Η συγκεκριμενη καμιναδα κοπηκε στη μεση και ρωγμες εμφανιστηκαν σε ολο το εργοστασιο!


Το micro-site εχει δομηθει στη βαση δυο ξεχωριστων χρονοδιαγραμματων που  απεικονιζουν αφενος το ιστορικο χρονολογιο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ απο την ιδρυση της μεχρι και σημερα, και αφετερου το χρονολογιο για τα προϊοντα της. Επιπλεον, ο επισκεπτης του micro-site μπορει να δει και καποια επιλεκτα videos που “αφηγουνται” την ιστορια της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.


Απο την ιδρυση της στην πολη της Γιοκοχαμα της Ιαπωνιας το 1917, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company εχει εξελιχθει σε εναν απο τους κορυφαιους παγκοσμιους κατασκευαστες ελαστικων, με εδρα το Τοκιο και παρουσια σε 120 χωρες. Αναγνωρισμενη για την πρωτοποριακη τεχνολογια και την καινοτομια των προϊοντων της, οπως και για τη διαθεση ενος  ευρεος  φασματος ελαστικων στα οποια περιλαμβανονται, ελαστικα επιβατικων αυτοκινητων, φορτηγων, λεωφορειων, motorsport και OTR, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ συνεισφερει στην κοινωνια με τη δημιουργια ωφελιμων προϊοντων, εστιαζοντας στην εξοικονομηση καυσιμου και στην περιβαλλοντικη συνειδηση.


Εκτος απο τα ελαστικα, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company εχει και αλλα ποικιλα επιχειρηματικα συμφεροντα, αφου χαρη στην τεχνογνωσια και την εμπειρια της στο πολυμερες καουτσουκ, παραγει βιομηχανικα προϊοντα που καλυπτουν τομεις απο την Ναυτιλια και την Αεροπορικη βιομηχανια, μεχρι και επαγγελματικα προϊοντα γκολφ.


Το micro-site για την ιστορια 100 χρονων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ,  ειναι διαθεσιμο στο :

http://www.y-yokohama.com/global/100th/

Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεια ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pcah4iNOpI4]

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IgDoZzapre0]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!