Τα ελαστικά LASSA έχουν τη δική τους… Drift Team !

Η LASSA αποτελει εναν παγκοσμιου εμβελειας κατασκευαστη ελαστικων, με εξαγωγη των προϊοντων της σε πανω απο 60 χωρες της Υφηλιου, ενω αξιζει να σημειωθει οτι στις δικες της παραγωγικες εγκαταστασεις κατασκευαζονται και ελαστικα της Bridgestone. H συγκεκριμενη φιρμα που αντιπροσωπευεται και στην Ελλαδα απο την Θεοχαρακης Α.Ε, διαθετει και τη δικη της Drift Team με “ειδικευση” στην πλαγιολισθηση! 

Συγκεκριμενα, η Lassa Drift Team εδω και αρκετα χρονια συμμετεχει με επιτυχια στο κορυφαιο πρωταθλημα πλαγιολισθησης που διεξαγεται στην Βρετανια, αποδεικνυοντας με τον καλυτερο τροπο την υψηλη αποδοση αλλα και αντοχη των ελαστικων της μαρκας.

H LASSA διαθετει μια πλουσια εμπειρια 41 ετων στην κατασκευη ελαστικων, τοσο για επιβατικα οσο και για επαγγελματικα / αγροτικα οχηματα, με παραγωγικες εγκαταστασεις υψηλων προδιαγραφων, στην Τουρκια. Τα ελαστικα LASSA πληρουν στο επακρο  ολες τις Ευρωπαϊκες προδιαγραφες και διακρινονται για την ποιοτητα της κατασκευης τους, εχοντας κατακτησει ηδη απο το 1996 το Ευρωπαϊκο Βραβειο Ποιοτητας (European Quality Grand Prize). Εκτος των προαναφερομενων, η ανταγωνιστικη τους τιμη, τα καθιστα την πλεον ιδανικη  επιλογη για τον υποψηφιο αγοραστη.   

Γνωριστε και εσεις τα ελαστικα LASSA, εχοντας ως  γνωμονα οτι μπορουν να ανταγωνιστουν σε ποιοτητα και κρατημα τους μεγαλυτερους κατασκευαστες ελαστικων, σε ασυγκριτα ασυναγωνιστες τιμες, με την εγγυηση της Θεοχαρακης Α.Ε.

Απολαυσετε στιγμιοτυπα με τους Simon Perry, Richard McCourt και Jo Fletcher να “ζωγραφιζουν” στην αγωνιστικη πιστα, “πατωντας” με ελαστικα της  Lassa!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dn8SPOPwMEU]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!