Τα ηλεκτρικά οχήματα της Nissan, στον τελικό του UEFA Champions League στο Μιλάνο

Η Nissan, ως επισημος παγκοσμιος  χορηγος στην κορυφαια ποδοσφαιρικη διοργανωση της Ευρωπης, θα προσφερει  περισσοτερα απο 100 ηλεκτρικα οχηματα στην UEFA και τους συνεργατες χορηγους της, για την μεταφορα των επισημων και των καλεσμενων στον τελικο της διοργανωσης, που θα πραγματοποιηθει στο Μιλανο αυτο το Σαββατοκυριακο.


Η Nissan θα εχει επισης την τιμητικη αποστολη της μεταφορας του τροπαιου του UEFA Champions League, με ενα ειδικα τροποποιημενο e-NV200, στο φεστιβαλ των οπαδων του τελικου του UEFA, που θα πραγματοποιηθει την Πεμπτη 26 Μαϊου, στο  Duomo di Milano, οπου και θα παραμεινει μεχρι τον μεγαλο αγωνα. Πριν απο την εναρξη του τελικου που θα διεξαχθει  το Σαββατο 28 Μαϊου,  ενα μοναδικο Nissan LEAF θα μεταφερει το  τροπαιο στο σταδιο San Siro, στο πλαισιο του τελετουργικου του αγωνα. 


Παραλληλα, η Nissan σε συνεργασια με την εταιρεια Α2Α, θα παραχωρησει δωρεαν στην πολη του  Μιλανου και τα περιφερειακα της αεροδρομια, 17 ταχυφορτιστες για ηλεκτροκινητα οχηματα,  13 εκ των οποιων θα παραμεινουν εκει  και μετα τον τελικο του UEFA Champions League.


Η κινηση αυτη, σηματοδοτει τη δεσμευση της Nissan στην προσπαθεια να κανει την τεχνολογια μηδενικων εκπομπων προσιτη σε ολους, ενω ανοιγει το δρομο για το οραμα Intelligent Mobility (ευφυης κινητικοτητα) της φιρμας,  οπως ανακοινωθηκε στο προσφατο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης.

Το οραμα της ευφυους κινητικοτητας της Nissan, εκπορευεται απο την  επιδιωξη ενος στοχου για οχηματα μηδενικων εκπομπων και εξαλειψης των θανατηφορων τροχαιων ατυχηματων. Με βαση αυτο το οραμα, η Nissan σχεδιαζει και καθοδηγει τις γραμμες των προϊοντων και των  συναφων τεχνολογιων, σε αμεση συναφεια με κρισιμες επιχειρηματικες αποφασεις γυρω απο ζητηματα που αφορουν το πως θα κινουνται, θα οδηγουνται αλλα και θα ενσωματωθουν τα αυτονομα αυτοκινητα στην κοινωνια.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!