Τα καλλυντικά στην κυρία από τη Volvo


«Volvo Voyage» απο την ΚΟΡΡΕΣ για τη Volvo

H Volvo κανει τη διαδικασια παραδοσης καθε καινουριου της αυτοκινητου ακομα πιο ξεχωριστη
Το Volvo Voyage ειναι ενα σετ προσωπικης φροντιδας που δημιουργησε η ΚΟΡΡΕΣ, η ελληνικη εταιρεια φυσικων προϊοντων ειδικα για τη Volvo, το οποιο προσφερεται στον αγοραστη κατα την παραδοση καθε καινουριου αυτοκινητου Volvo


Η Volvo Car Hellas συχνα προβαινει σε ενεργειες marketing που ειτε ξαφνιαζουν ευχαριστα ειτε διαφερουν απο τα τετριμμενα του χωρου του αυτοκινητου. Πιο προσφατη απο αυτες, η συνεργασια της με την ελληνικη εταιρεια φυσικων προϊοντων ΚΟΡΡΕΣ. Καρπος της συνεργασιας αυτης ειναι το Volvo Voyage, ενα εντυπωσιακο σετ με προϊοντα για το ταξιδι που εχει εξελιξει η ΚΟΡΡΕΣ ειδικα για τη σουηδικη μαρκα και που προσφερεται με καθε καινουριο μοντελο Volvo, τη στιγμη που παραδιδεται στον ευτυχη κατοχο του. 



Οσο πρωτοποριακη και αν ακουγεται η συγκεκριμενη ενεργεια, δεν ειναι «ξενη» με το DNA της Volvo. Προκειται για την κατ’ εξοχην ανθρωποκεντρικη μαρκα αυτοκινητου, η οποια εχει παρουσιασει στην ιστορια της καινοτομιες η εφευρεσεις που αποσκοπουσαν στο να κανουν τη ζωη οδηγου και επιβατων, αρχικα, αλλα στη συνεχεια και αλλων εποχουμενων αλλα και πεζων, πιο ασφαλη και πιο ανετη. Εφευρεσεις οπως η ζωνη ασφαλειας τριων σημειων, ο τριοδικος καταλυτικος μετατροπεας με αισθητηρα «λ» για τη δραστικη μειωση των εκπεμπομενων ρυπων των αυτοκινητων, το συστημα αποφυγης συγκρουσεων City Safety η ο αεροσακος πεζου, ειναι μερικες μονο απο αυτες. 

Στο πλαισιο αυτης της φιλοσοφιας και με στοχο να κανει τη διαδικασια παραλαβης του νεου αυτοκινητου ακομα πιο ξεχωριστη, η Volvo Car Hellas ανεθεσε στην ΚΟΡΡΕΣ τη δημιουργια ενος σετ προσωπικης φροντιδας, σε ειδικη συσκευασια, το οποιο προσφερεται μαζι με καθε νεο αυτοκινητο στον ευτυχη κατοχο του κατα τη στιγμη της παραδοσης. Υπαρχουν δυο ειδων συσκευασιες, μια για τους αγοραστες των V40, S60, V60 καθως και των Cross Country μοντελων τους και μια για το XC60 και τα XC90 και S90. Σιγουρα αξιζει ιδιαιτερη αναφορα στη δευτερη. Μια καλαισθητη ξυλινη κασετινα διαστασεων 28x25x20 εκ., δυο συρταριων, περιεχει ολα τα απαραιτητα για μια αποδραση εκτος των τειχων, που θα κανουν το ταξιδι με το νεο Volvo μια ακομα πιο ευχαριστη εμπειρια.


Σχετικα με τη συνεργασια Volvo και ΚΟΡΡΕΣ, ο κ. Αλεξανδρος Κωστηρογλου, marketing manager της Volvo Car Hellas δηλωσε: «Απο την ιδρυση της Volvo, το 1927, η φιλοσοφια μας ως μαρκα ειναι να προσφερουμε μοναδικες εμπειριες, να κανουμε τη ζωη μας καλυτερη. Με την ενεργεια μας αυτη, θελησαμε να συνδυασουμε την ξεχωριστη στιγμη της αγορας ενος Volvo, με ενα δωρο που θα αποτελει επιπλεον προτροπη για το νεο ιδιοκτητη να κανει ταξιδια που θα απολαυσει στο μεγιστο βαθμο. Για τη δημιουργια του πακετου Volvo Voyage, απευθυνθηκαμε στην ΚΟΡΡΕΣ, μια ελληνικη μαρκα που μοιραζεται τις αξιες της Volvo και το παθος της για τη χρηση φυσικων υλικων, οπως το γνησιο ξυλο και δερμα, που συνδυαζονται μοναδικα με το σκανδιναβικο design στο εσωτερικο καθε μοντελου μας.»

Εστιαζοντας στο ιδιο παθος για φυσικα υλικα απο την ιδρυση της, το 1996, η ΚΟΡΡΕΣ αξιοποιει βοτανα της ελληνικης γης και αναπτυσσει φυσικες φορμουλες με ιδιαιτερη αισθητικη, φιλικες στο δερμα και το περιβαλλον, οι οποιες «μας εμπνεουν και μας κανουν χαρουμενους», οπως λεει χαρακτηριστικα και ο ιδρυτης της, κ. Γιωργος Κορρες. 


Λιγα λογια για την ΚΟΡΡΕΣ
Η ΚΟΡΡΕΣ ιδρυθηκε το 1996 και εχει τις ριζες της στο παλαιοτερο Ομοιοπαθητικο Φαρμακειο της Αθηνας. Το πρωτο προϊον ΚΟΡΡΕΣ ηταν ενα αρωματικο σιροπι για το λαιμο με μελι και γλυκανισο, εμπνευσμενο απο το θερμαντικο ρακομελο, που εφτιαχνε ο παππους Γιωργος Κορρες στην ιδιαιτερη πατριδα του, τη Ναξο. Πρωτο καλλυντικο και παγκοσμια καινοτομια – η πρωτη φυσικη κρεμα 24ωρης ενυδατωσης – το Αγριο Τριανταφυλλο, το οποιο παραμενει best-seller εως σημερα. Το πορτφολιο της μαρκας περιλαμβανει πλεον περισσοτερα απο 400 φυσικα προϊοντα, που “ταξιδευουν” τα ελληνικα βοτανα σε 30 χωρες διεθνως.

Η εταιρεια αναδεικνυει και αξιοποιει τη μοναδικη ελληνικη χλωριδα, στηριζοντας την τοπικη οικονομια, μεσα απο το δικτυο ηθικων συνεργασιων στις βιολογικες καλλιεργειες με Ελληνες μικροπαραγωγους, αγροτικους συνεταιρισμους, κοινωνικα και εκπαιδευτικα ιδρυματα. Η επεξεργασια των φυτικων υλων, που προκυπτουν απο αυτες τις συνεργασιες, γινεται στη μοναδικη για τα ελληνικα δεδομενα, περιβαλλοντικα φιλικη Μοναδα Εκχυλισεως στις εγκαταστασεις ΚΟΡΡΕΣ.

Με οδηγο ενα πανευρωπαϊκο και διεθνες ευρος συνεργασιων με υψηλου κυρους ακαδημαϊκους και ερευνητικους φορεις στους τομεις της Βιοχημειας, Φαρμακογνωσιας και Κλινικης Δερματολογιας, η ΚΟΡΡΕΣ μελεταει φυσικα εκχυλισματα και συμμετεχει σε ευρωπαϊκα ερευνητικα προγραμματα εξαιρετικης σημασιας για τα φυσικα προϊοντα. Οι φορμουλες των προϊοντων αναπτυσσονται απο το ιδιο το τμημα Ερευνας & Αναπτυξης, βασισμενο σε αυτη τη θεμελιωδη ερευνα και στις αρχες της ΚΟΡΡΕΣ για πρωτοποριακες συνθεσεις με το μεγιστο βαθμο φυσικοτητας και κλινικα αποδεδειγμενη δραση, φιλικες προς την επιδερμιδα και το περιβαλλον.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!