Τα νέα μοντέλα που θα δούμε στην έκθεση Αυτοκίνηση 2017

Το… αγαπημενο ετησιο ραντεβου των petrolheads ολης της χωρας, η εκθεση αυτοκινητου πλησιαζει! Οι προετοιμασιες για την εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» βρισκονται πλεον στην τελικη ευθεια, ωστε οι χωροι του πρωην Δυτικου Αεροδρομιου (Ελληνικο, αιθουσα Ξιφασκιας) να ανοιξουν στις 11 Νοεμβριου και να υποδεχθουν, μεχρι τις 19 του μηνα, ολους τους εραστες της αυτοκινησης.

Οι διοργανωτες της εκθεσης αναμενουν φετος ρεκορ επισκεπτων, καθως οι αυτοκινητοβιομηχανιες που συμμετεχουν κατορθωσαν να εξασφαλισουν ολα τα νεα μοντελα που εμφανιστηκαν για πρωτη φορα στη προσφατη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης.
Οι πανελληνιες πρεμιερες θα φτασουν τις 19 και οι επισκεπτες θα εχουν την δυνατοτητα να δουν απο κοντα τα πιο καινουργια μοντελα της διεθνους αυτοκινητοβιομηχανιας και να ενημερωθουν πληρως για τα χαρακτηριστικα τους, τις νεες τεχνολογιες και τις τιμες πωλησης.

Αναλυτικα στην εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα αποκαλυφθουν τα εξης νεα μοντελα: Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scénic, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.
Επισης, μεγαλος θα ειναι και ο αριθμος των νεων εκδοσεων και αναβαθμισεων που θα εμφανιστουν στη μοναδικη ελληνικη εκθεση αυτοκινητου. Οι αυτοκινητοβιομηχανιες δινουν μεγαλη εμφαση στην ασφαλεια, στην οικολογικη συμπεριφορα, στη συνδεσιμοτητα και στη χρηστικοτητα.

Επισης, στη φετινη εκθεση αναβαθμιζεται η παρουσια των εταιρειων που εκπροσωπουν προϊοντα και υπηρεσιες του AfterMarket. Διεθνως αυξανεται το ενδιαφερον των οδηγων για τη συντηρηση και φροντιδα των αυτοκινητων τους.

Τελος, τα Δωρεαν Test Drives θα δωσουν τη δυνατοτητα στους επισκεπτες να κανουν συγκρισεις και να αποκομισουν πληρεστερη εικονα και πληροφορηση για τη μαρκα και το μοντελο που προκειται να αγορασουν.
Τα εγκαινια της εκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα πραγματοποιηθουν την Παρασκευη 10 Νοεμβριου στις 7.30 μ.μ. Την κορδελα των εγκαινιων θα κοψουν ο κ. Νικος Μαυραγανης Υφυπουργος Υποδομων και Μεταφορων και ο κ. Γιωργος Βασιλακης Προεδρος του ΣΕΑΑ (Συνδεσμος Εισαγωγεων Αντιπροσωπων Αυτοκινητων). Επισης, εχουν προσκληθει, αντιπροσωποι των κομματων, τα μελη του ΣΕΑΑ, φορεις που εχουν σχεση με το αυτοκινητο και την οδικη ασφαλεια καθως και τα στελεχη των αυτοκινητοβιομηχανιων που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα.

Οι πυλες της εκθεσης αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» για το κοινο θα ανοιξουν το Σαββατο 11 Νοεμβριου. Οι ωρες λειτουργιας της εκθεσης: Σαββατο και Κυριακη απο τις 10 το πρωι εως τις 9 το βραδυ. Τις καθημερινες απο τις 3 το μεσημερι εως τις 9 το βραδυ. Το εισιτηριο κοστιζει 6 ευρω. Μειωμενο εισιτηριο κατα 50% για ανεργους, πολυτεκνους, φοιτητες, παιδια 12-18 ετων και τα ατομα με ειδικες αναγκες.

Χορηγοι επικοινωνιας ειναι: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΣΚΑΙ 100.3, ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, ΣΠΟΡ FM 94.6, AUTO TΡΙΤΗ, AUTOMOTO, NEWSAUTO.GR, CAR, AUTONOMOUS.GR, LIVEMEDIA.GR, και πραγματοποιειται με την υποστηριξη των περιοδικων: 4TROXOI, AUTOCAR, DRIVE, MOTORI.GR, CAR and DRIVER, ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, autoSERVICE, TRUCK & BUS NEWS και ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Περισσοτερες πληροφοριες στο website: www.autokinisiexpo.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!