Τα νέα Renault Clio & Clio Sport Tourer από 10.990€

Αποτελωντας μια απο τις δημοφιλεστερες επιλογες τοσο στην Ευρωπη, οσο και στην Ελληνικη αγορα, η γκαμα των νεων Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER -μεχρι το τελος Μαρτιου-  θα διατιθεται με ιδιαιτερα προνομιακες τιμες που ξεκινουν απο τα 10.990 ευρω.


Διατηρωντας την 1η θεση σε πωλησεις στην Ευρωπη στο B segment με τα CLIO / CLIO SPORT TOURER και CAPTUR, η Renault εχει καταφερει να δημιουργησει τη δικη της σχολη, με μοντελα που ξεχωριζουν για τη δυναμικη τους εμφανιση, τις εφαρμογες υψηλης τεχνολογιας, την οδηγικη αισθηση, αλλα και την πρακτικοτητα, παρεχοντας απολυτα ολοκληρωμενες λυσεις, με δυνατοτητες που συναντα κανεις σε μεγαλυτερες κατηγοριες.


Τα νεα Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER, διαθετοντας τα πλεον εξελιγμενα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης οπως φωτα τεχνολογιας full LED, καμερα οπισθοπορειας, συστημα αυτοματου παρκαρισματος Easy Park Assist, καθως και το  συστημα multimedia R-LINK προσφερουν μια πραγματικα απολαυστικη εμπειρια οδηγησης. Σε αυτο συμβαλλουν και οι νεοι προηγμενοι κινητηρες βενζινης – diesel της Renault, οι οποιοι προσφερουν υψηλη αποδοση και παραλληλα χαμηλη καταναλωση, μειωμενες εκπομπες ρυπων (ολες οι εκδοσεις diesel με μηχανικο κιβωτιο απαλλασσονται απο την καταβολη τελων κυκλοφοριας), αλλα και μικρο κοστος συντηρησης.

Μεχρι το τελος Μαρτιου η Renault προσφερει το συνολο της γκαμας των νεων CLIO – CLIO SPORT TOURER με ιδιαιτερα προνομιακα πακετα προσφορων και τιμες που ξεκινουν απο τα 10.990 ευρω.
Για περισσοτερες πληροφοριες, αλλα και για την πραγματοποιηση test drive του νεου μοντελου, το αγοραστικο κοινο μπορει να απευθυνθει στο Εξουσιοδοτημενο Δικτυο Διανομεων της Renault (http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html)

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!