Τα παρατημένα supercars της Φουκουσίμα

Στις 11 Μαρτιου του 2011, (δες το ημερολογιο σου) η Ιαπωνια συγκλονιζεται απο εναν γιγαντιαιο σεισμο μεγεθους 9,0 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ. Ακολουθει τσουναμι. Λιγο αργοτερα, εκρηξεις στο πυρηνικο εργοστασιο της Φουκουσιμα. Οι νεκροι, χιλιαδες.
Το \”Τσερνομπιλ της Ιαπωνιας\”, αφησε πισω του, εκτος απο τους νεκρους, ορδες αστεγων και ερειπωμενες πολεις. Τα μολυσμενα με ραδιενεργεια αυτοκινητα της Φουκουσιμα, που πιθανοτατα δεν θα μετακινηθουν ποτε ξανα απο εκει, εμειναν να θυμιζουν τα ονειρα των ανθρωπων που γινονται συντριμμια σε μια στιγμη και, φυσικα, να υπενθυμιζουν οτι ανθρωποι και μηχανες προοριζονται να χανουν παντα απο τη φυση.
Η Google εκανε μια (ενταξει, παραπανω) βολτα στην παρατημενη Φουκουσιμα και κατεγραψε την πολη φαντασμα. Εμεις, ως petrolheads, δεν θα μπορουσαμε παρα να σταθουμε στα εγκαταλελειμμενα Skyline, Supra, RX-7, Evos, Imprezza, 300ZX, 350Z, Trueno, Silvia και πολλα ακομα.
Το οικτρο θεαμα των αυτοκινητων που καποτε οι ιδιοκτητες τους λατρευαν να οδηγουν και να παιζουν μαζι τους, των αυτοκινητων που τωρα σιγα- σιγα καταστρεφονται, των αυτοκινητων που ποτε δεν θα τα αγγιξει κανεις ξανα, δημιουργουν ενα καταθλιπτικο φιλμ. Στις οθονες σου, σε 25+1 κλικ…  

 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!