Τα Ford Transit Trail & Active υποψήφια για τον τίτλο, International Van Of The Year 2021

 


  Με τις νεες εκδοσεις Trail και Active του καταξιωμενου Transit που παρουσιαστηκαν νωριτερα μεσα στη χρονια, η Ford – η Νο 1 εταιρεια στην κατηγορια των επαγγελματικων οχηματων στην Ευρωπη – διεκδικει εκ νεου φετος μια ακομα διεθνη διακριση στην κατηγορια των ελαφρων van οχηματων παιρνοντας την προκριση για την τελικη φαση αναδειξης του νικητη στο θεσμο “International Van Of The Year” για το 2021.

 

  Με τους 24 καταξιωμενους εκλεκτορες να επιλεγουν με την ψηφο τους το καλυτερο van αναμεσα σε τεσσερα υποψηφια μοντελα, η τελετη αναδειξης του “IVOTY 2021” θα πραγματοποιηθει φετος διαδικτυακα στις 17 Δεκεμβριου λογω των ειδικων συνθηκων που επιβαλλει η πανδημια.

 

  Περσι η Ford σαρωσε τα βραβεια στην κατηγορια των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων, καθως η ηλεκτροκινητη σειρα Ford Transit Custom Plug-in Hybrid απεσπασε τον τιτλο “International Van Of the Year 2020” (IVOTY 2020), ενω την ιδια στιγμη το Ford Ranger κατεκτησε τη διεθνη επισης διακριση “International Pick-Up Award 2020” (IPUA 2020).

 

Τα νεα Tranist Trail και Active

  


 Σε επιπεδο σχεδιασμου οι εκδοσεις Trail του Ford Transit φερουν προσθετες προστατευτικες επενδυσεις μαυρου χρωματος γυρω απο τον εμπρος προφυλακτηρα και το κατωτατο σημειο του πισω, καθως και στα πλαϊνα τμηματα του αμαξωματος. Το λογοτυπο Ford αναγραφεται με μεγαλα γραμματα στη ματ μαυρη μασκα, χαριζοντας εντονη προσωπικοτητα που ενσαρκωνει την ανθεκτικη φυση του αυτοκινητου αλλα και την ικανοτητα του να κινειται σε οποιαδηποτε εδαφη. Την δυναμικη αυτη εικονα συμπληρωνουν οι μοναδικες ζαντες αλουμινιου των 16 ιντσων και τα λογοτυπα Trail στις εμπρος πορτες. 

 


  Η διαθεσιμη γκαμα των κινητηρων προσφερει βελτιωμενη ελκτικη προσφυση σε «δυσκολες» συνθηκες. Τα προσθιοκινητα Transit Trail και Transit Custom Trail εφοδιαζονται στανταρ με μηχανικο μπλοκε διαφορικο (mLSD), ενω το Transit Trail ειναι διαθεσιμο με την τετρακινηση Intelligent All-Wheel Drive για ακομα καλυτερη διελευση του αυτοκινητου σε απαιτητικα εδαφη και καιρικες συνθηκες. Το συστημα τετρακινησης του Transit Trail με δυνατοτητα αυτοματου κλειδωματος του διαφορικου για ισοποση κατανομη της ροπης αναμεσα στους δυο αξονες υποστηριζεται επισης απο τα επιπλεον επιλεξιμα προφιλ οδηγησης Slippery και Mud/Rut, τα οποια ειναι σχεδιασμενα προκειμενου να βελτιωνουν τις επιδοσεις αλλα και να τονωνουν το αισθημα αυτοπεποιθησης του οδηγου σε ποικιλα οδηγικα σεναρια.

 


  Απο τη μερια τους, οι εκδοσεις Active προσθετουν στο κορυφαιο επαγγελματικο μοντελο της Ford εναν σκληροτραχηλο χαρακτηρα που παραπεμπει σε SUV μοντελο αυξανοντας συγχρονως την πρακτικοτητα με μοναδικα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα και ανανεωμενο εξοπλισμο που ικανοποιει τις αναγκες τοσο των ιδιωτων οσο και των επαγγελματιων χρηστων. Προσφεροντας περισσοτερους χωρους και δυνατοτητες μεταφορας φορτιων για την υποστηριξη ενος περιπετειωδους lifestyle, οι νεες εκδοσεις Active συνεχιζουν την επιτυχια των επιβατικων Ford Fiesta Active και Focus Active.

 

  Εξερευνηστε τη γκαμα των επαγγελματικων μοντελων της οικογενειας Transit στην επισημη ιστοσελιδα της Ford.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!