Τα Hyundai Tucson και Genesis στην κορυφή της J.D. Power

Τα Tucson και Genesis στην υψηλοτερη θεση για τη συνολικη εμπειρια του πελατη με την τεχνολογια των οχηματων στις κατηγοριες μικρων οχηματων και premium μεσαιου μεγεθους
To Tucson κατατασσεται στην υψηλοτερη θεση σε εξι κατηγοριες αξιολογησης και το Genesis κατακτα την κορυφη ξεπερνωντας 20 αλλα οχηματα στην ανταγωνιστικη κατηγορια του

Η μελετη του Δεικτη Τεχνολογικης Εμπειριας της J.D. Power 2016 των ΗΠΑ (J.D. Power 2016 U.S. Tech Experience Index StudySM), ανεδειξε τα Tucson και Genesis στην υψηλοτερη θεση για τη συνολικη εμπειρια του πελατη με την τεχνολογια των οχηματων στις κατηγοριες μικρων οχηματων και premium μεσαιου μεγεθους. Η αρχικη μελετη προσμετρα την εμπειρια, τη χρηση και την αλληλεπιδραση των οδηγων με την τεχνολογια των οχηματων. Τα μοντελα ξεπερασαν τον ανταγωνισμο στις κατηγοριες τους, με το Tucson να κατακτα την υψηλοτερη θεση στις εξης κατηγοριες αξιολογησης:  προστασιας σε περιπτωση συγκρουσης, ανεσης και ευκολιας,  υποβοηθησης στη οδηγηση, ψυχαγωγιας, συνδεσιμοτητας και πλοηγησης. Το Genesis αντιστοιχα ξεπερασε 20 αλλα οχηματα κατακτωντας την υψηλοτερη θεση στην ανταγωνιστικη κατηγορια του.


\”Οι προηγμενες τεχνολογιες ασφαλειας και ανεσης ειναι οι κυριες σκεψεις για πολλους οδηγους, και ειμαστε ενθουσιασμενοι που τα μοντελα μας υπερβαινουν τις προσδοκιες σε αυτες τις πολυπληθεις κατηγοριες\” δηλωσε ο κ. Mircea Gradu, Director of Engineering & Quality της Hyundai Motor America. \” Η Hyundai Motor βρισκεται μεταξυ των πρωτων που εφαρμοσαν και καθιερωσαν κορυφαιες τεχνολογιες ασφαλειας, οπως οι Automatic Emergency Braking και Lane Departure Warning καθως και τα χαρακτηριστικα ψυχαγωγιας συμπεριλαμβανομενων του Apple CarPlay και την ενσωματωση του Android Auto, γεγονος που αποδεικνυει τη δεσμευση της εταιρειας να παρεχει κορυφαιες τεχνολογικες λυσεις για καλυτερη οδηγικη εμπειρια. \”


Το Tucson ειναι εξοπλισμενο με προηγμενα χαρακτηριστικα ασφαλειας, συμπεριλαμβανομενων των Lane Departure Warning (LDW), Blind Spot Detection (BSD), Rear Alert Cross-Traffic (RCTA), Lane Change Assist (LCA), Backup Warning Sensors και Autonomous Emergency Braking (AEB). Το Tucson προσφερει στον standard εξοπλισμο του μια εγχρωμη οθονη LCD πεντε ιντσων με καμερα οπισθοποριας και λειτουργια οθονης αφης για πιο αμεσο χειρισμο. Τα Android Auto και η Apple CarPlay ειναι επισης διαθεσιμα μαζι με την Apple Siri® \”Eyes Free\”. Στο συστημα πλοηγησης του Tucson εχουν ηδη ενσωματωθει με το συστημα πολυμεσων δημοφιλεις εφαρμογες, οπως το Pandora® Internet Radio. Στην Ευρωπαϊκη αγορα, το διαθεσιμο συστημα πλοηγησης προσφερει Δωρεαν 7-ετη συνδρομη σε υπηρεσιες Live Services που ειναι ιδιαιτερα χρησιμες στον οδηγο.


Το Genesis αντιστοιχα χρησιμοποιει μια δεσμη απο τεχνολογιες ενεργητικης ασφαλειας για τον οδηγο που ονομαστηκε Sensory Surround Safety™. Διαθετει επισης μια σειρα απο προηγμενα χαρακτηριστικα ασφαλειας και επιπλεον διαθετει το συστημα Emergency Steering Support Driving Mode, το οποιο αλλαζει αυτοματα τη ρυθμιση του ηλεκτρονικου ελεγχου ευσταθειας (ESC) προς την καταλληλη κατευθυνση, για να βοηθησει στην αποφυγη μετωπικης συγκρουσης. Μια σειρα απο τεχνολογιες ανεσης του οδηγου και λυσεις ψυχαγωγιας οπως, Lexicon® Discrete Logic 7 Surround ηχοσυστημα που περιλαμβανει SiriusXM® Ραδιοφωνο, HD Radio και βοηθητικες υποδοχες εισοδου iPod/USB πλαισιωνουν τον πλουσιο εξοπλισμο του Genesis.



H J.D. Power ειναι εταιρεια αναλυσης πληροφοριων αγορας και καταναλωτικων τασεων, που βοηθα τους πελατες της να κατανοησουν και να βελτιωσουν τις βασικες μετρησεις αποδοσης, που κατευθυνουν την αναπτυξη και την κερδοφορια τους. Σημεια αναφορας της J.D. Power αποτελουν τα μοναδικα στοιχεια και οι αναλυσεις, η φημη της ανεξαρτησιας και αξιοπιστιας της, οπου εχουν καθιερωσει την εταιρεια ως εναν απο τους πιο γνωστους και αξιοπιστους προμηθευτες στον κοσμο σχετικα με τις αναγκες και προτιμησεις των καταναλωτων. H J.D. Power ιδρυθηκε το 1968, εχει την εδρα της στην Costa Mesa στην Καλιφορνια, και εχει εγκαταστασεις σε Βορεια / Νοτια Αμερικη, Ασια – Ειρηνικο και Ευρωπη. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!